Little People Romania sprijina lupta impotriva cancerului la copil @ Retezat Sky Race ~ 2017

Cu sloganul “Alearga la inaltime!” va invitam pe 17 iunie 2017 la Cheile Butii, Uricani, Hunedoara pentru a participa sau pentru a sustine participantii care vor lua startul la Retezat SkyRace Intersport!

Traseele sunt cele care fac ca această competiție să fie unică. Acestea sunt o îmbinare între forestier, poteca de trail, creasta calcaroasa cu urcare-coborare tehnica, o adevarata provocare pentru oricine.

Creasta Piule-Plesa oferă o perspectivă unică pentru toți concurenții, dar cei care vor ajunge in timpul competitiei pe Varful Custura la aproape 2500 m altitudine nu vor uita asta niciodata.

Zona de start/sosire este complexul turistic Cheile Butii, un loc primitor din spatele caruia se inalta imediat Retezatul Mic.

Doua din probele competitiei noastre se incadreaza la categoria SkyRunning, iar una dintre ele se adreseaza celor care iubesc trekkingul sau celor care vor sa inceapa  alergarea montana.

[ Show more ]
Galantomi:

1

Donatii:

10

Suma:

1,010 RON

Pagini fundraising

Retezat SkyRace for Little People

Pe 17 Iunie 2017 la Retezat SkyRace (unul dintre cele mai frumoase si grele concursuri de la noi din tara 28KM / 2300m diff nivel)am ales să alerg pe

1,000 RON Target
1,010 RON Suma
10 Donatii
100% Complete