Alatură-te și tu cauzei mele şi sprjină printr-o donaţie activitatea Asociaţiei Little People

 

Bogdana Diaconu Asociatia Little People Romania

100% Complete
2,000 RON
Sumă strânsă
2,000 RON
Target
19
Donații
Vreau să fac o donaţie!

Paul Catană a fost cel mai brav tânăr pe care l-am cunoscut. El m-a învăţat ce înseamnă să lupţi, oricât de greu ar fi, cum să nu încetezi să zâmbeşti, chiar şi atunci când viaţa te pune în genunchi, cum să crezi în visele tale, chiar dacă ele par aproape imposibil de atins. Paul a fost un cutezător, un adevărat TEMERAR!

În memoria lui Paul şi ca semn de preţuire pentru toate lecţiile pe care mi le-a oferit dedic alergările mele prietenilor săi, Temerarii Little People.

Alatură-te și tu cauzei mele şi sprjină printr-o donaţie activitatea Asociaţiei Little People, susţinând astfel oferirea de sprijin afectiv, emoţional, psihic şi social tinerilor supravieţuitori de cancer.

Anual în România sunt diagnosticaţi cu cancer aproximativ 500 de copii şi tineri.Frica, deznadejdea, tristeţea sau furia nu ar trebuie să facă parte din viața niciunui copil!. Împreună putem să le oferim o mână de ajutor, împărtăşind o rază de speranţă, încurajare şi voinţa de a trăi şi învinge această cruntă luptă.

Și nu uita: binele atrage bine!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Misiunea organizației este îmbunătățirea calității vieții copiilor și tinerilor bolnavi de cancer, prin oferirea unui suport psihosocial pe toată perioada spitalizării și după finalizarea tratamentului, contribuind astfel semnificativ la rata de supraviețuire a acestui grup de bolnavi. 

Misiunea organizației este îmbunătățirea calității vieții copiilor și tinerilor bolnavi de cancer, prin oferirea unui suport psihosocial pe toată perioada spitalizării și după finalizarea tratamentului, contribuind astfel semnificativ la rata de supraviețuire a acestui grup de bolnavi. În centrul universului Asociației Little People se află pacientul. Fiecare activitate planificată, fiecare tabără organizată și fiecare proiect scris situează pe primul loc pacientul și familia acestuia!Asociația Little People este dedicată promisiunii de a nu expune un pacient sau un minor în situația de boală, durere sau într-o lumină negativă și de a nu folosi imagini ale suferinței umane cu scopul de a strânge fonduri sau pentru a câștiga bani.

Cu o experiență de aproape 20 ani în programe de suport psihosocial, Asociația Little People Romania oferă o serie de servicii de înaltă calitate, evenimente complexe pentru tinerii supraviețuitori de cancer, profesionalism în coordonarea voluntarilor, sprijin material al secțiilor din spital, grijă și implicare constantă din partea unei echipe dedicate.

Împreună ajutăm copiii bolnavi de cancer să spună ”Nu mi-e frică!”: Polgár Levente aleargă la Maratonul Internațional București pentru Little People!   De ce aleargă Polgár Levente? ”Nevoia de sănătate, poate nevoia de a arăta tuturor că şi noi, cei care avem unele dizabilităţi, suntem la fel ca şi ceilalţi şi dorinţa de a alerga în folosul copiilor cu cancer. Ale

 

19 Donații

110 RON
06 Oct 2015
04 Oct 2015
Bogdana, mult suces!
02 Oct 2015
02 Oct 2015
02 Oct 2015
02 Oct 2015
01 Oct 2015
01 Oct 2015
30 Sep 2015
30 Sep 2015
Succes, Bogdana! Te imbratisez!
29 Sep 2015
26 Sep 2015
25 Sep 2015
nu mă pricep la scris cuvinte mari, dar tu faci bine ce faci, nu te opri :)
23 Sep 2015
Picioare usoare!
23 Sep 2015
23 Sep 2015
23 Sep 2015
23 Sep 2015
23 Sep 2015
Bogdana Diaconu : Asociatia Little People Romania
Alatură-te și tu cauzei mele şi sprjină printr-o donaţie activitatea Asociaţiei Little People