Andrei Gherasim - Asociatia Little People Romania

Kilometri care salveaza vieti!

230 RON Donatii stranse
11.5% Complete
2,000 RON Target
4 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Pana in acest moment am alergat pentru sanatatea mea si pentru a-mi  depasi propriile limite, dar acum imi doresc ca pasiunea mea pentru alergat si fiecare kilometru parcurs de mine sa vina in sprijinul copiilor bolnavi de cancer, alaturi de Little People Romania!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Asociatia Little People Romania

Misiunea organizației este îmbunătățirea calității vieții copiilor și tinerilor bolnavi de cancer, prin oferirea unui suport psihosocial pe toată perioada spitalizării și după finalizarea tratamentului, contribuind astfel semnificativ la rata de supraviețuire a acestui grup de bolnavi. 

Misiunea organizației este îmbunătățirea calității vieții copiilor și tinerilor bolnavi de cancer, prin oferirea unui suport psihosocial pe toată perioada spitalizării și după finalizarea tratamentului, contribuind astfel semnificativ la rata de supraviețuire a acestui grup de bolnavi. În centrul universului Asociației Little People se află pacientul. Fiecare activitate planificată, fiecare tabără organizată și fiecare proiect scris situează pe primul loc pacientul și familia acestuia!Asociația Little People este dedicată promisiunii de a nu expune un pacient sau un minor în situația de boală, durere sau într-o lumină negativă și de a nu folosi imagini ale suferinței umane cu scopul de a strânge fonduri sau pentru a câștiga bani.

Little People Romania sprijina lupta impotriva cancerului la copil

Cu o experiență de aproape 20 ani în programe de suport psihosocial, Asociația Little People Romania oferă o serie de servicii de înaltă calitate, evenimente complexe pentru tinerii supraviețuitori de cancer, profesionalism în coordonarea voluntarilor, sprijin material al secțiilor din spital, grijă și implicare constantă din partea unei echipe dedicate.

Maratonul International Brasov ~ 2016

Va asteptam duminica, 29 mai 2016, la cea de a doua editie a Maratonului International Brasov! Va fi o alergare memorabila pe cele mai importante strazi si pe langa cele mai frumoase obiective turist

4 Donatii

27 mai 2016
Un om minunat care lupta pentru cauzele sociale in care crede! Go #teamANDREI!!
19 mai 2016
11 apr 2016

Anonymous

30 RON
08 apr 2016