Ana Glavce - Asociatia Little People Romania

De ziua mea imi doresc un cadou pentru ei :)

1,230 RON Donatii stranse
100% Complete
870 RON Target
10 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

În fiecare an, de ziua mea, fac un dar cuiva care are nevoie de ceva. E un obicei pe care-l respect de-o viață.

Anul acesta mi-ar fi mai greu să ofer darul fără ajutor.

Te rog, așadar, să-mi fii alături (dacă poți și vrei) și în loc de orice cadou de ziua mea să le luăm copiilor internați în secțiile de oncopediatrie un mulaj al corpului uman cu care să se joace alături de voluntarii Little People pentru a-și învinge teama de ceea ce li se întâmplă. Prin intermediul acestui joc, copii învață despre corpul lor și asta îi ajută să-și poată urmări și înțelege situația și tratamentul.


Îți mulțumesc.


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Asociatia Little People Romania

Misiunea organizației este îmbunătățirea calității vieții copiilor și tinerilor bolnavi de cancer, prin oferirea unui suport psihosocial pe toată perioada spitalizării și după finalizarea tratamentului, contribuind astfel semnificativ la rata de supraviețuire a acestui grup de bolnavi. 

Misiunea organizației este îmbunătățirea calității vieții copiilor și tinerilor bolnavi de cancer, prin oferirea unui suport psihosocial pe toată perioada spitalizării și după finalizarea tratamentului, contribuind astfel semnificativ la rata de supraviețuire a acestui grup de bolnavi. În centrul universului Asociației Little People se află pacientul. Fiecare activitate planificată, fiecare tabără organizată și fiecare proiect scris situează pe primul loc pacientul și familia acestuia!Asociația Little People este dedicată promisiunii de a nu expune un pacient sau un minor în situația de boală, durere sau într-o lumină negativă și de a nu folosi imagini ale suferinței umane cu scopul de a strânge fonduri sau pentru a câștiga bani.

Little People Romania sprijina lupta impotriva cancerului la copil

Cu o experiență de aproape 20 ani în programe de suport psihosocial, Asociația Little People Romania oferă o serie de servicii de înaltă calitate, evenimente complexe pentru tinerii supraviețuitori de cancer, profesionalism în coordonarea voluntarilor, sprijin material al secțiilor din spital, grijă și implicare constantă din partea unei echipe dedicate.

10 Donatii

250 RON
05 sep 2016
19 aug 2016
Sănătate multa!
19 aug 2016

Cornelia buzoiu

50 RON
18 aug 2016

Veronica

150 RON
La multi ani, draga mea! Unicornii forever!
17 aug 2016

Anonymous

100 RON
17 aug 2016

Adrian Stanciu

150 RON
La mulți ani, Ana!
17 aug 2016
150 RON
17 aug 2016
150 RON
17 aug 2016
17 aug 2016