Adriana Calbaza - Asociatia Little People Romania

Cel mai frumos cadou de ziua mea

535 RON Donations raised
100% Complete
300 RON Target
8 Donations
I want to donate!

 

RO: Nimic nu e mai frumos decât să împarți bucuria cu cei care au nevoie de ajutor. Anul acesta am hotărât să îmi dăruiesc ziua de naștere organizatiei Little People Romania, care se ocupa de imbunatatirea calitatii vietii copiilor si adolescentilor bolnavi de cancer. 

Cel mai frumos dar pe care mi-l poți face este să fii alături de mine și, în loc să îmi faci un cadou, să donezi banii către acestă cauză.

Împreună suntem mai buni!

Îți mulțumesc că ești alături de mine și, dacă îți place ideea, îți poți dărui și tu ziua de naștere pe galantom.ro/daruiesteziuata.

 

EN: This year I chose to share the joy of my birthday with the ones in need. This year, I chose to donate my birthday to Little People Romania, an organisation that aimes to improve the quality of life of children and teenagers suffering from cancer.

So, instead of buying me a present, please make a donation to support this cause.

Together we are better!


Read the story below or recommend this campaign to your friends.

in benefit of

Asociatia Little People Romania

Misiunea organizației este îmbunătățirea calității vieții copiilor și tinerilor bolnavi de cancer, prin oferirea unui suport psihosocial pe toată perioada spitalizării și după finalizarea tratamentului, contribuind astfel semnificativ la rata de supraviețuire a acestui grup de bolnavi. 

Misiunea organizației este îmbunătățirea calității vieții copiilor și tinerilor bolnavi de cancer, prin oferirea unui suport psihosocial pe toată perioada spitalizării și după finalizarea tratamentului, contribuind astfel semnificativ la rata de supraviețuire a acestui grup de bolnavi. În centrul universului Asociației Little People se află pacientul. Fiecare activitate planificată, fiecare tabără organizată și fiecare proiect scris situează pe primul loc pacientul și familia acestuia!Asociația Little People este dedicată promisiunii de a nu expune un pacient sau un minor în situația de boală, durere sau într-o lumină negativă și de a nu folosi imagini ale suferinței umane cu scopul de a strânge fonduri sau pentru a câștiga bani.

Little People România sprijină lupta împotriva cancerului la copil

Cu o experiență de aproape 20 ani în programe de suport psihosocial, Asociația Little People Romania oferă o serie de servicii de înaltă calitate, evenimente complexe pentru tinerii supraviețuitori de cancer, profesionalism în coordonarea voluntarilor, sprijin material al secțiilor din spital, grijă și implicare constantă din partea unei echipe dedicate.

8 Donations

50 RON
:*
19 Dec 2016
18 Dec 2016
La multi ani!
16 Dec 2016

Anonymous

20 RON
La multi multi ani fericiti draga Adriana !!!
16 Dec 2016
105 RON
La multi ani, om bun!
15 Dec 2016

Anonymous

30 RON
La multi ani :)
14 Dec 2016

Anonymous

150 RON
14 Dec 2016
14 Dec 2016