For the Little People

 

Marius Popitiu Asociatia Little People Romania

100% Complete
2,600 RON
Donations raised
2,000 RON
Target
10
Donations
I want to donate!

Stiu ca vreti sa-mi faceti un cadou ;) si stiti ca nu vreau sa primesc cadouri... asa ca va ofer acest compromis - o donatie de la fiecare pentru o asociatie care ajuta copii cu cancer sa treaca prin momentele dificile. Si-o sa si bem pentru asta!

Va asteptam la noi, sambata 14 ianuarie, la o sampanie asezonata cu carnati si afumatura (si telemea de Sibiu, daca rezista pana atunci ;))

Place du Roi Vainqueur 8, Etterbeek - pentru cei care n-au mai fost la noi.

Natalia & Marius


Read the story below or recommend this campaign to your friends.

in benefit of

Misiunea organizației este îmbunătățirea calității vieții copiilor și tinerilor bolnavi de cancer, prin oferirea unui suport psihosocial pe toată perioada spitalizării și după finalizarea tratamentului, contribuind astfel semnificativ la rata de supraviețuire a acestui grup de bolnavi. 

Misiunea organizației este îmbunătățirea calității vieții copiilor și tinerilor bolnavi de cancer, prin oferirea unui suport psihosocial pe toată perioada spitalizării și după finalizarea tratamentului, contribuind astfel semnificativ la rata de supraviețuire a acestui grup de bolnavi. În centrul universului Asociației Little People se află pacientul. Fiecare activitate planificată, fiecare tabără organizată și fiecare proiect scris situează pe primul loc pacientul și familia acestuia!Asociația Little People este dedicată promisiunii de a nu expune un pacient sau un minor în situația de boală, durere sau într-o lumină negativă și de a nu folosi imagini ale suferinței umane cu scopul de a strânge fonduri sau pentru a câștiga bani.

Cu o experiență de aproape 20 ani în programe de suport psihosocial, Asociația Little People Romania oferă o serie de servicii de înaltă calitate, evenimente complexe pentru tinerii supraviețuitori de cancer, profesionalism în coordonarea voluntarilor, sprijin material al secțiilor din spital, grijă și implicare constantă din partea unei echipe dedicate.

Caritatea si distractia pot merge bine impreuna. Le poti combina, ca, impreuna cu prietenii tai, sa sustineti o cauza in care credeti.  Daca vrei sa organizezi voluntar o petrecere caritabila, la care particpantii sa doneze catre o cauza, in loc sa plateasca bilet, poti folosi Galantom pentru a colecta donatiile online de la participanti, pe o pagina personala de fundraising creata pentru acest

 

10 Donations

Anonymous

250 RON
14 Jan 2017
La mulți și frumoși ani, Marius! îți mulțumim pentru ideea minunată! <3 <3 <3
13 Jan 2017
100
13 Jan 2017
12 Jan 2017
La multi ani, Marius, și mulțumim pentru ideea de cadou!
12 Jan 2017

Anonymous

400 RON
12 Jan 2017
12 Jan 2017
150 RON
La multi ani, Marius! :)
11 Jan 2017

AI

150 RON
long live the Popitzius!
09 Jan 2017

Anonymous

500 RON
05 Jan 2017
Marius Popitiu : Asociatia Little People Romania
For the Little People