Retezat SkyRace for Little People

 

Edward Socol Asociatia Little People Romania

100% Complete
1,010 RON
Donations raised
1,000 RON
Target
10
Donations
I want to donate!

Pe 17 Iunie 2017 la Retezat SkyRace (unul dintre cele mai frumoase si grele concursuri de la noi din tara 28KM / 2300m diff nivel)
am ales să alerg pentru o cauză, susținand proiectul Asociatia Little People Romania.

De ce iubesc sa alerg pe munte?

- Nu există nimic asemănător
- Peisajul este spectaculos
- Provocarea este mai mare pentru mine
- Locațiile îmi întăresc sentimentul de a fi una cu natura
- Nu mă concentrez pe lucruri ca ritmul, terenul dictează acest lucru pentru mine
- Fug în locuri uimitoare
- Fericirea și recunoștința pură

Cel mai frumos dar pe care mi-l poți face este să fii alături de mine și, în loc să îmi faci un cadou, să donezi banii către acestă cauză.
Împreună suntem mai buni!


Read the story below or recommend this campaign to your friends.

in benefit of

Misiunea organizației este îmbunătățirea calității vieții copiilor și tinerilor bolnavi de cancer, prin oferirea unui suport psihosocial pe toată perioada spitalizării și după finalizarea tratamentului, contribuind astfel semnificativ la rata de supraviețuire a acestui grup de bolnavi. 

Misiunea organizației este îmbunătățirea calității vieții copiilor și tinerilor bolnavi de cancer, prin oferirea unui suport psihosocial pe toată perioada spitalizării și după finalizarea tratamentului, contribuind astfel semnificativ la rata de supraviețuire a acestui grup de bolnavi. În centrul universului Asociației Little People se află pacientul. Fiecare activitate planificată, fiecare tabără organizată și fiecare proiect scris situează pe primul loc pacientul și familia acestuia!Asociația Little People este dedicată promisiunii de a nu expune un pacient sau un minor în situația de boală, durere sau într-o lumină negativă și de a nu folosi imagini ale suferinței umane cu scopul de a strânge fonduri sau pentru a câștiga bani.

Cu o experiență de aproape 20 ani în programe de suport psihosocial, Asociația Little People Romania oferă o serie de servicii de înaltă calitate, evenimente complexe pentru tinerii supraviețuitori de cancer, profesionalism în coordonarea voluntarilor, sprijin material al secțiilor din spital, grijă și implicare constantă din partea unei echipe dedicate.

Cu sloganul “Alearga la inaltime!” va invitam pe 17 iunie 2017 la Cheile Butii, Uricani, Hunedoara pentru a participa sau pentru a sustine participantii care vor lua startul la Retezat SkyRace Intersport! Traseele sunt cele care fac ca această competiție să fie unică. Acestea sunt o îmbinare între forestier, poteca de trail, creasta calcaroasa cu urcare-coborare tehnica, o adevarata pr

 

10 Donations

Succes în îndeplinirea obiectivului!
13 Jun 2017

Liceul Teoretic General Dragalina - Oravita

320 RON
Succes , Edi !
13 Jun 2017

Viktor

50 RON
31 May 2017
Succes!
31 May 2017
Bravo Edi!
31 May 2017

Denisa P.

50 RON
Succes!
05 May 2017

Anonymous

55 RON
02 May 2017
Intotdeauna am spus ca faptele fac diferenta. Un gest superb! Felicitari
28 Apr 2017
28 Apr 2017
28 Apr 2017
Edward Socol : Asociatia Little People Romania
Retezat SkyRace for Little People