Raluca Kisescu, marketer, povestitor si alergator debutant

 

Raluca Kisescu Asociatia Little People Romania

100% Complete
1,900 RON
Donations raised
1,500 RON
Target
14
Donations
I want to donate!

Buna,  

Numele meu este Raluca Kișescu și vreau să alerg primul meu semi-maraton la varsta de 40 de ani.  

Am inceput sa alerg acum trei ani, convinsa de un prieten care astazi nu mai este.  

Nu am fost niciodata disciplinata sau perseverenta asa cum ar trebui, dar de data aceasta mi-am invins naravurile si sunt pregatita fizic si psihic pentru 21 de km de alergat.  

Am ales Little People ca si organizatie pe care sa o sustin cel putin din doua motive: experienta de peste 20 de ani si calitatea serviciilor oferite prin oamenii ei minunati.

Si inca unul, uitasem: F#CK Cancer!

 


Read the story below or recommend this campaign to your friends.

in benefit of

Misiunea organizației este îmbunătățirea calității vieții copiilor și tinerilor bolnavi de cancer, prin oferirea unui suport psihosocial pe toată perioada spitalizării și după finalizarea tratamentului, contribuind astfel semnificativ la rata de supraviețuire a acestui grup de bolnavi. 

Misiunea organizației este îmbunătățirea calității vieții copiilor și tinerilor bolnavi de cancer, prin oferirea unui suport psihosocial pe toată perioada spitalizării și după finalizarea tratamentului, contribuind astfel semnificativ la rata de supraviețuire a acestui grup de bolnavi. În centrul universului Asociației Little People se află pacientul. Fiecare activitate planificată, fiecare tabără organizată și fiecare proiect scris situează pe primul loc pacientul și familia acestuia!Asociația Little People este dedicată promisiunii de a nu expune un pacient sau un minor în situația de boală, durere sau într-o lumină negativă și de a nu folosi imagini ale suferinței umane cu scopul de a strânge fonduri sau pentru a câștiga bani.

Cu o experiență de aproape 20 ani în programe de suport psihosocial, Asociația Little People Romania oferă o serie de servicii de înaltă calitate, evenimente complexe pentru tinerii supraviețuitori de cancer, profesionalism în coordonarea voluntarilor, sprijin material al secțiilor din spital, grijă și implicare constantă din partea unei echipe dedicate.

Semimaratonul Internațional București este organizat de Asociația Bucharest Running Club în parteneriat cu Federația Română de Atletism și Primaria Municipiului București.  Ediția de anul acesta va fi pe 13-14 Mai 2017, cu startul în Piața Constituției din București.  Probele de concurs sunt: Semi-Maraton Cursa individuală - 21.097 km Cursa scaunelor cu rotile - distanță la

 

14 Donations

Don Salvatore

200 RON
Bravo, Raluca!
15 May 2017

Anonymous

50 RON
Pentru ca esti mereu o sursa de inspiratie si pentru ca sunt fanul tau!
13 May 2017
As vrea sa fug mereu dupa fapte bune si nu dupa lucruri trecatoare! Gooo, Ralu!
12 May 2017
320 RON
Continui sa ma inspiri, chiar si de la distanta!
12 May 2017
Fuga e sanatoasa!
11 May 2017
Enjoy life!
11 May 2017
10 May 2017
10 May 2017
“My dear, here we must run as fast as we can, just to stay in place. And if you wish to go anywhere you must run twice as fast as that.”
08 May 2017
Raluca Îți doresc sa Îți duci misiunea pana la capăt!
02 May 2017
Pentru mama mea draga
02 May 2017
210 RON
02 May 2017
Vant in panze, Raluk!
02 May 2017

O fata cu sanse

30 RON
02 May 2017
Raluca Kisescu : Asociatia Little People Romania
Raluca Kisescu, marketer, povestitor si alergator debutant