Diana Adela Ionita - Asociatia Little People Romania

Cel mai frumos cadou de ziua mea

697 RON Donatii stranse
100% Complete
522 RON Target
12 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Pentru că avem cu adevărat doar ceea ce dăruim, pentru că voluntariatul mi-a oferit unele dintre cele mai minunate lecții de viață și pentru că nimic nu e mai frumos decât să împarți bucuria cu cei care au nevoie de ajutor, anul acesta am hotărât să îmi dăruiesc ziua de naștere unei cauze dragi mie.

Cel mai potrivit dar aniversar pe care mi-l poți face până pe 22 mai (campania va rămâne activă încă o săptămână după această dată, ca în basme) este să fii alături de mine și, în loc să îmi faci un cadou, să donezi banii către acestă cauză.

Împreună suntem mai buni! 

 

#CuDrag,

D.


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Asociatia Little People Romania

Misiunea organizației este îmbunătățirea calității vieții copiilor și tinerilor bolnavi de cancer, prin oferirea unui suport psihosocial pe toată perioada spitalizării și după finalizarea tratamentului, contribuind astfel semnificativ la rata de supraviețuire a acestui grup de bolnavi. 

Misiunea organizației este îmbunătățirea calității vieții copiilor și tinerilor bolnavi de cancer, prin oferirea unui suport psihosocial pe toată perioada spitalizării și după finalizarea tratamentului, contribuind astfel semnificativ la rata de supraviețuire a acestui grup de bolnavi. În centrul universului Asociației Little People se află pacientul. Fiecare activitate planificată, fiecare tabără organizată și fiecare proiect scris situează pe primul loc pacientul și familia acestuia!Asociația Little People este dedicată promisiunii de a nu expune un pacient sau un minor în situația de boală, durere sau într-o lumină negativă și de a nu folosi imagini ale suferinței umane cu scopul de a strânge fonduri sau pentru a câștiga bani.

Little People Romania sprijina lupta impotriva cancerului la copil

Cu o experiență de aproape 20 ani în programe de suport psihosocial, Asociația Little People Romania oferă o serie de servicii de înaltă calitate, evenimente complexe pentru tinerii supraviețuitori de cancer, profesionalism în coordonarea voluntarilor, sprijin material al secțiilor din spital, grijă și implicare constantă din partea unei echipe dedicate.

12 Donatii

Anonymous

75 RON
La multi ani! Mai da un semn cand vii in Iasi ;)
22 mai 2017

Anonymous

100 RON
:* didi
21 mai 2017

Anonymous

90 RON
La multi ani !!!
21 mai 2017

Stefana C

75 RON
La multi ani, Diana!!!
20 mai 2017
La multi aniii
20 mai 2017
19 mai 2017
La muuulti ani!!Si felicitari pt initiativa
19 mai 2017
La multi ani minunati cu fericire si bucurii! Te pupam cu drag
19 mai 2017

irina

30 RON
18 mai 2017

Anonymous

30 RON
18 mai 2017

Elena

100 RON
La muuulti ani! Pupici
18 mai 2017

Anonymous

22 RON
La multi ani!
18 mai 2017