Cel mai frumos cadou de ziua mea

 

Diana Adela Ionita Asociatia Little People Romania

100% Complete
697 RON
Sumă strânsă
522 RON
Target
12
Donații
Vreau să fac o donaţie!

Pentru că avem cu adevărat doar ceea ce dăruim, pentru că voluntariatul mi-a oferit unele dintre cele mai minunate lecții de viață și pentru că nimic nu e mai frumos decât să împarți bucuria cu cei care au nevoie de ajutor, anul acesta am hotărât să îmi dăruiesc ziua de naștere unei cauze dragi mie.

Cel mai potrivit dar aniversar pe care mi-l poți face până pe 22 mai (campania va rămâne activă încă o săptămână după această dată, ca în basme) este să fii alături de mine și, în loc să îmi faci un cadou, să donezi banii către această cauză.

Împreună suntem mai buni! 

 

#CuDrag,

D.


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Misiunea organizației este îmbunătățirea calității vieții copiilor și tinerilor bolnavi de cancer, prin oferirea unui suport psihosocial pe toată perioada spitalizării și după finalizarea tratamentului, contribuind astfel semnificativ la rata de supraviețuire a acestui grup de bolnavi. 

Misiunea organizației este îmbunătățirea calității vieții copiilor și tinerilor bolnavi de cancer, prin oferirea unui suport psihosocial pe toată perioada spitalizării și după finalizarea tratamentului, contribuind astfel semnificativ la rata de supraviețuire a acestui grup de bolnavi. În centrul universului Asociației Little People se află pacientul. Fiecare activitate planificată, fiecare tabără organizată și fiecare proiect scris situează pe primul loc pacientul și familia acestuia!Asociația Little People este dedicată promisiunii de a nu expune un pacient sau un minor în situația de boală, durere sau într-o lumină negativă și de a nu folosi imagini ale suferinței umane cu scopul de a strânge fonduri sau pentru a câștiga bani.

Cu o experiență de aproape 20 ani în programe de suport psihosocial, Asociația Little People Romania oferă o serie de servicii de înaltă calitate, evenimente complexe pentru tinerii supraviețuitori de cancer, profesionalism în coordonarea voluntarilor, sprijin material al secțiilor din spital, grijă și implicare constantă din partea unei echipe dedicate.

Vine ziua ta. Este momentul în care ești în centrul atenției prietenilor, cunoscuților, familiei. Toata lumea te întreabă ce iți dorești să primești cadou, dar tu știi că ai tot ce îți trebuie și că nu îți dorești decât să fii aproape de cei dragi și să împarți cu ei bucuria și voia bună. Și, când se întâmplă așa, iti dai seama că acesta este, poate, cel mai fru

 

12 Donații

Anonymous

75 RON
La multi ani! Mai da un semn cand vii in Iasi ;)
22 May 2017

Anonymous

100 RON
:* didi
21 May 2017

Anonymous

90 RON
La multi ani !!!
21 May 2017

Stefana C

75 RON
La multi ani, Diana!!!
20 May 2017
La multi aniii
20 May 2017
19 May 2017
La muuulti ani!!Si felicitari pt initiativa
19 May 2017
La multi ani minunati cu fericire si bucurii! Te pupam cu drag
19 May 2017

irina

30 RON
18 May 2017

Anonymous

30 RON
18 May 2017

Elena

100 RON
La muuulti ani! Pupici
18 May 2017

Anonymous

22 RON
La multi ani!
18 May 2017
Diana Adela Ionita : Asociatia Little People Romania
Cel mai frumos cadou de ziua mea