Iacob Emanuil Modovan - Asociatia Little People Romania

Cel mai frumos cadou de ziua mea va fi sa-i ajut pe altii

206 RON Donatii stranse
41.2% Complete
500 RON Target
2 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Cel mai frumos cadou de ziua mea va fi sa-i ajut pe altii. asa cum pot eu! in ultimii ani m-am tot gandit sa fac altceva de ziua mea. insa, in acest an, o data cu disparitia mamei, m-am hotarat. in acest an nu primesc, doar daruiesc!

Îți mulțumesc că ești alături de mine și, dacă îți place ideea, îți poți dărui și tu ziua de naștere pe galantom.ro/daruiesteziuata


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Asociatia Little People Romania

Misiunea organizației este îmbunătățirea calității vieții copiilor și tinerilor bolnavi de cancer, prin oferirea unui suport psihosocial pe toată perioada spitalizării și după finalizarea tratamentului, contribuind astfel semnificativ la rata de supraviețuire a acestui grup de bolnavi. 

Misiunea organizației este îmbunătățirea calității vieții copiilor și tinerilor bolnavi de cancer, prin oferirea unui suport psihosocial pe toată perioada spitalizării și după finalizarea tratamentului, contribuind astfel semnificativ la rata de supraviețuire a acestui grup de bolnavi. În centrul universului Asociației Little People se află pacientul. Fiecare activitate planificată, fiecare tabără organizată și fiecare proiect scris situează pe primul loc pacientul și familia acestuia!Asociația Little People este dedicată promisiunii de a nu expune un pacient sau un minor în situația de boală, durere sau într-o lumină negativă și de a nu folosi imagini ale suferinței umane cu scopul de a strânge fonduri sau pentru a câștiga bani.

Little People Romania sprijina lupta impotriva cancerului la copil

Cu o experiență de aproape 20 ani în programe de suport psihosocial, Asociația Little People Romania oferă o serie de servicii de înaltă calitate, evenimente complexe pentru tinerii supraviețuitori de cancer, profesionalism în coordonarea voluntarilor, sprijin material al secțiilor din spital, grijă și implicare constantă din partea unei echipe dedicate.

2 Donatii

105 RON
La multi ani, Iacob! Sa fii sanatos, fericit si iubit!
06 sep 2017
in 2017 mi-am donat ziua de nastere.
31 aug 2017