F#ck Cancer Team - Asociatia Little People Romania

42 km pentru viata

0 RON Donatii stranse
0% Complete
4,500 RON Target
0 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Nu suntem alergatori profesionisti, abia daca ne putem numi alergatori amatori. Dar fiecare dintre noi este dispus sa isi doboare o limita interioara asa ca anul acesta ne-am hotarat sa alergam pentru toti cei care nu pot sa o faca, pentru copiii internati pe termen lung in sectiile de oncopediatrie din Romania. Ei sunt supereroii nostri, care alearga la un maraton mai lung de 42 de km. Noi suntem 3 prieteni: Valentina si Vlad poarta cu mandrie titlul de Temerari. Ei au luptat in linia intai si au ajuns victoriosi la linia de finish: au invins cancerul. Monica este parte din echipa din Bucuresti a Asociatiei Little People si coordoneaza o echipa de voluntari pentru a sprijini copiii care trec prin aceasta incercare, in parcursul lor de a deveni temerari.

Toti 3, vom alerga in total, ca echipa, 42 de km, impartiti dupa cum urmeaza:

Valentina Ispas – Volkswagen Halfmarathon – 21.097 km

Vlad Radu – Scholl Marathon Relay – 10 km

Monica Costea – Scholl Marathon Relay – 13 km

In anul 2006, Asociatia Little People a înfiintat Comunitatea Nationala a Tinerilor Români Supraviețuitori de Cancer – Temerarii®, clubul adolescentilor romani care au invins cancerul, care azi numara peste 400 de membri, din dorința de a oferi o voce puternica tinerilor care au terminat tratamentul oncologic.


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Asociatia Little People Romania

Misiunea organizației este îmbunătățirea calității vieții copiilor și tinerilor bolnavi de cancer, prin oferirea unui suport psihosocial pe toată perioada spitalizării și după finalizarea tratamentului, contribuind astfel semnificativ la rata de supraviețuire a acestui grup de bolnavi. 

Misiunea organizației este îmbunătățirea calității vieții copiilor și tinerilor bolnavi de cancer, prin oferirea unui suport psihosocial pe toată perioada spitalizării și după finalizarea tratamentului, contribuind astfel semnificativ la rata de supraviețuire a acestui grup de bolnavi. În centrul universului Asociației Little People se află pacientul. Fiecare activitate planificată, fiecare tabără organizată și fiecare proiect scris situează pe primul loc pacientul și familia acestuia!Asociația Little People este dedicată promisiunii de a nu expune un pacient sau un minor în situația de boală, durere sau într-o lumină negativă și de a nu folosi imagini ale suferinței umane cu scopul de a strânge fonduri sau pentru a câștiga bani.

Little People Romania sprijina lupta impotriva cancerului la copil

Cu o experiență de aproape 20 ani în programe de suport psihosocial, Asociația Little People Romania oferă o serie de servicii de înaltă calitate, evenimente complexe pentru tinerii supraviețuitori de cancer, profesionalism în coordonarea voluntarilor, sprijin material al secțiilor din spital, grijă și implicare constantă din partea unei echipe dedicate.

0 Donatii

Nu exista nici o donatie. Fii primul care doneaza!