Andreea Ruxandra Stoica - Asociatia Little People Romania

My B-day wishlist

1,005 RON Donatii stranse
100% Complete
500 RON Target
10 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Nu-mi lua cadou, nu-ti fac cinste :D

Hai sa folosim banii pentru cei care chiar au nevoie de ajutor

Anul acesta sustin din nou echipa celor de la Little People pentru ca ei sa poata fi alături in continuare de omuleții ce luptă împotriva cancerului.
Chiar daca aveai de gand sa-mi iei un cadou sau nu :) - iti propun redirectionarea /alocarea unei sume de bani in contul Asociatiei Little People Romania.

Detalii despre organizatie - aici si despre proiectele lor - aici

 

Multumesc

 


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Asociatia Little People Romania

Misiunea organizației este îmbunătățirea calității vieții copiilor și tinerilor bolnavi de cancer, prin oferirea unui suport psihosocial pe toată perioada spitalizării și după finalizarea tratamentului, contribuind astfel semnificativ la rata de supraviețuire a acestui grup de bolnavi. 

Misiunea organizației este îmbunătățirea calității vieții copiilor și tinerilor bolnavi de cancer, prin oferirea unui suport psihosocial pe toată perioada spitalizării și după finalizarea tratamentului, contribuind astfel semnificativ la rata de supraviețuire a acestui grup de bolnavi. În centrul universului Asociației Little People se află pacientul. Fiecare activitate planificată, fiecare tabără organizată și fiecare proiect scris situează pe primul loc pacientul și familia acestuia!Asociația Little People este dedicată promisiunii de a nu expune un pacient sau un minor în situația de boală, durere sau într-o lumină negativă și de a nu folosi imagini ale suferinței umane cu scopul de a strânge fonduri sau pentru a câștiga bani.

Little People Romania sprijina lupta impotriva cancerului la copil

Cu o experiență de aproape 20 ani în programe de suport psihosocial, Asociația Little People Romania oferă o serie de servicii de înaltă calitate, evenimente complexe pentru tinerii supraviețuitori de cancer, profesionalism în coordonarea voluntarilor, sprijin material al secțiilor din spital, grijă și implicare constantă din partea unei echipe dedicate.

10 Donatii

27 oct 2018
12 oct 2018

Mira

75 RON
Sa porti in fiecare zi pe chip un zambet! La multi ani!
12 oct 2018
12 oct 2018
:*
12 oct 2018

Mihaela

200 RON
11 oct 2018
11 oct 2018

Anonymous

75 RON
11 oct 2018

Anonymous

100 RON
La multi ani!
11 oct 2018

Aurelian Mester

50 RON
11 oct 2018