Rux Stoica - Asociatia Little People Romania

My B-day wishlist

525 RON Donations raised
100% Complete
500 RON Target
8 Donations
I want to donate!

 

Am ales sa-mi transform ziua de naștere intr-un prilej de a darui la randul meu celor care au o nevoie reala de ajutor. 
Anul acesta sustin echipa celor de la Little People pentru ca ei sa poata fi alături in continuare de omuleții ce luptă împotriva cancerului.
Chiar daca aveai de gand sa-mi iei un cadou sau nu :) - iti propun redirectionarea /alocarea unei sume de bani in contul Asociatiei Little People Romania.

Detalii despre organizatie - aici si despre proiectele lor - aici

 


Multumeeesc 


Read the story below or recommend this campaign to your friends.

in benefit of

Asociatia Little People Romania

Misiunea organizației este îmbunătățirea calității vieții copiilor și tinerilor bolnavi de cancer, prin oferirea unui suport psihosocial pe toată perioada spitalizării și după finalizarea tratamentului, contribuind astfel semnificativ la rata de supraviețuire a acestui grup de bolnavi. 

Misiunea organizației este îmbunătățirea calității vieții copiilor și tinerilor bolnavi de cancer, prin oferirea unui suport psihosocial pe toată perioada spitalizării și după finalizarea tratamentului, contribuind astfel semnificativ la rata de supraviețuire a acestui grup de bolnavi. În centrul universului Asociației Little People se află pacientul. Fiecare activitate planificată, fiecare tabără organizată și fiecare proiect scris situează pe primul loc pacientul și familia acestuia!Asociația Little People este dedicată promisiunii de a nu expune un pacient sau un minor în situația de boală, durere sau într-o lumină negativă și de a nu folosi imagini ale suferinței umane cu scopul de a strânge fonduri sau pentru a câștiga bani.

Little People România sprijină lupta împotriva cancerului la copil

Cu o experiență de aproape 20 ani în programe de suport psihosocial, Asociația Little People Romania oferă o serie de servicii de înaltă calitate, evenimente complexe pentru tinerii supraviețuitori de cancer, profesionalism în coordonarea voluntarilor, sprijin material al secțiilor din spital, grijă și implicare constantă din partea unei echipe dedicate.

8 Donations

La multi ani, Piiiig!!
12 Oct 2017
100 RON
Sa ai o viata ca o calatorie plina de soare si momente memorabile!
12 Oct 2017
11 Oct 2017
Felicitări Adreea,
11 Oct 2017
Sa fie cu folos!
11 Oct 2017
30 RON
11 Oct 2017

Anonymous

100 RON
11 Oct 2017
105 RON
10 Oct 2017