Razvan Marin - Asociatia Little People Romania

Impreuna pentru copii!

650 RON Donatii stranse
100% Complete
300 RON Target
8 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Anul acesta am hotărât să îmi dăruiesc ziua de naștere unor copii care au nevoie de ajutorul nostru pentru a invinge frica in fata bolii.

De ziua mea, voi alerga 42 km la Maratonul Bucuresti pentru aceasta cauza si cel mai frumos cadou pe care mi-l poti face este sa imi fii alaturi si donezi banii pentru a face un copil sa zambeasca.

Donatiile vor merge la Asociatia Little People, care ajuta copiii bolnavi de cancer in mai multe orase si spitale din Romania si Republica Moldova. 2000 de copii bolnavi de cancer anual invata sa spuna "Nu Mi-e Frica!" in fata bolii.


Împreună suntem mai buni!

Iti multumesc pentru suport.


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Asociatia Little People Romania

Misiunea organizației este îmbunătățirea calității vieții copiilor și tinerilor bolnavi de cancer, prin oferirea unui suport psihosocial pe toată perioada spitalizării și după finalizarea tratamentului, contribuind astfel semnificativ la rata de supraviețuire a acestui grup de bolnavi. 

Misiunea organizației este îmbunătățirea calității vieții copiilor și tinerilor bolnavi de cancer, prin oferirea unui suport psihosocial pe toată perioada spitalizării și după finalizarea tratamentului, contribuind astfel semnificativ la rata de supraviețuire a acestui grup de bolnavi. În centrul universului Asociației Little People se află pacientul. Fiecare activitate planificată, fiecare tabără organizată și fiecare proiect scris situează pe primul loc pacientul și familia acestuia!Asociația Little People este dedicată promisiunii de a nu expune un pacient sau un minor în situația de boală, durere sau într-o lumină negativă și de a nu folosi imagini ale suferinței umane cu scopul de a strânge fonduri sau pentru a câștiga bani.

Little People Romania sprijina lupta impotriva cancerului la copil

Cu o experiență de aproape 20 ani în programe de suport psihosocial, Asociația Little People Romania oferă o serie de servicii de înaltă calitate, evenimente complexe pentru tinerii supraviețuitori de cancer, profesionalism în coordonarea voluntarilor, sprijin material al secțiilor din spital, grijă și implicare constantă din partea unei echipe dedicate.

8 Donatii

Go go go!
15 oct 2017

Anonymous

100 RON
15 oct 2017

Anonymous

50 RON
La multi ani!
15 oct 2017

Anonymous

100 RON
La multi ani! :)
13 oct 2017
La multi ani!
13 oct 2017

Anonymous

50 RON
La multi aani
13 oct 2017

Anonymous

100 RON
La multi ani fini!
13 oct 2017

Anonymous

50 RON
La multi ani!
12 oct 2017