Melinda Misinszki - Asociatia Little People Romania

I’m donating my birthday!

3,600 RON Donations raised
100% Complete
2,716 RON Target
11 Donations
I want to donate!

 

Nimic nu e mai frumos decât să împarți bucuria cu cei care au nevoie de ajutor. Anul acesta am hotărât să îmi dăruiesc ziua de naștere unei cauze dragi mie.

Cel mai frumos dar pe care mi-l poți face este să fii alături de mine și, în loc să îmi faci un cadou, să donezi banii către acestă cauză.

Împreună suntem mai buni!

Îți mulțumesc că ești alături de mine și, dacă îți place ideea, îți poți dărui și tu ziua de naștere pe galantom.ro/daruiesteziuata


Read the story below or recommend this campaign to your friends.

in benefit of

Asociatia Little People Romania

Misiunea organizației este îmbunătățirea calității vieții copiilor și tinerilor bolnavi de cancer, prin oferirea unui suport psihosocial pe toată perioada spitalizării și după finalizarea tratamentului, contribuind astfel semnificativ la rata de supraviețuire a acestui grup de bolnavi. 

Misiunea organizației este îmbunătățirea calității vieții copiilor și tinerilor bolnavi de cancer, prin oferirea unui suport psihosocial pe toată perioada spitalizării și după finalizarea tratamentului, contribuind astfel semnificativ la rata de supraviețuire a acestui grup de bolnavi. În centrul universului Asociației Little People se află pacientul. Fiecare activitate planificată, fiecare tabără organizată și fiecare proiect scris situează pe primul loc pacientul și familia acestuia!Asociația Little People este dedicată promisiunii de a nu expune un pacient sau un minor în situația de boală, durere sau într-o lumină negativă și de a nu folosi imagini ale suferinței umane cu scopul de a strânge fonduri sau pentru a câștiga bani.

Little People Romania sprijina lupta impotriva cancerului la copil

Cu o experiență de aproape 20 ani în programe de suport psihosocial, Asociația Little People Romania oferă o serie de servicii de înaltă calitate, evenimente complexe pentru tinerii supraviețuitori de cancer, profesionalism în coordonarea voluntarilor, sprijin material al secțiilor din spital, grijă și implicare constantă din partea unei echipe dedicate.

11 Donations

Cris

50 RON
La multi ani mega fericiti!!
20 Nov 2017

Ioana&Călin

400 RON
La mulți ani sănătoși dragă Meli! Să-ți Dumnezeu zile multe, senine și fericite , pe măsura sufletului tău darnic și bun.. Să ai alături familia și prietenii dragi ție mereu! Pupici cu drag
19 Nov 2017

Anonymous

50 RON
La mulți ani!!!
19 Nov 2017

❤️Boston Family❤️

400 RON
17 Nov 2017

❤️Boston Family❤️

350 RON
Egeszsegben gazdag eletet, gondtalan napokat, szeretetben toltott, boldog pillanatokat kivanunk! Isten eltessen sokaig!!! ❤️
17 Nov 2017

Boston Family

100 RON
17 Nov 2017

❤️ Boston Family ❤️

500 RON
La Multi Ani frumosi si sanatosi, Meli!!!❤️❤️❤️
17 Nov 2017

❤️ Boston Family ❤️

350 RON
17 Nov 2017

❤️Boston Family ❤️

200 RON
La multi ani fericiti Meli! Un gest foarte frumos si marinimos din partea ta!
17 Nov 2017

❤️ Boston Family ❤️

700 RON
Happy Birthday , Meli !
16 Nov 2017
Sok Boldog Születésnapot Angyal !!! Szeretlek és nagyon büszke vagyok rád!
31 Oct 2017