Ioana Costas - Asociatia Little People Romania

Cel mai frumos cadou de ziua mea

910 RON Donatii stranse
91% Complete
1,000 RON Target
7 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Dragii mei, nimic nu e mai frumos decât să împarți bucuria cu cei care au nevoie de ajutor. Anul acesta am hotărât să îmi dăruiesc ziua de naștere unei cauze dragi mie.
Cel mai frumos dar pe care mi-l puteti face este să fiti alături de mine și, în loc să îmi faceti un cadou, să donati banii către acestă cauză.

Va rog mult sa luati in calcul propunerea mea, eu la momentul de fata chiar nu imi doresc decat sanatate pentru toti cei dragi mie. Si cred cu tarie ca daca nu pot sa daruiesc sanatate, pot macar sa incerc, prin proiectul acesta de care am aflat curand, sa daruiesc un zambet si un mic ajutor unor copii care au mare nevoie de el. Cu siguranta mult mai mult decat mine !

 

Va multumesc tuturor !

 

Cu drag,

aceeasi Ioana,


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Asociatia Little People Romania

Misiunea organizației este îmbunătățirea calității vieții copiilor și tinerilor bolnavi de cancer, prin oferirea unui suport psihosocial pe toată perioada spitalizării și după finalizarea tratamentului, contribuind astfel semnificativ la rata de supraviețuire a acestui grup de bolnavi. 

Misiunea organizației este îmbunătățirea calității vieții copiilor și tinerilor bolnavi de cancer, prin oferirea unui suport psihosocial pe toată perioada spitalizării și după finalizarea tratamentului, contribuind astfel semnificativ la rata de supraviețuire a acestui grup de bolnavi. În centrul universului Asociației Little People se află pacientul. Fiecare activitate planificată, fiecare tabără organizată și fiecare proiect scris situează pe primul loc pacientul și familia acestuia!Asociația Little People este dedicată promisiunii de a nu expune un pacient sau un minor în situația de boală, durere sau într-o lumină negativă și de a nu folosi imagini ale suferinței umane cu scopul de a strânge fonduri sau pentru a câștiga bani.

Little People Romania sprijina lupta impotriva cancerului la copil

Cu o experiență de aproape 20 ani în programe de suport psihosocial, Asociația Little People Romania oferă o serie de servicii de înaltă calitate, evenimente complexe pentru tinerii supraviețuitori de cancer, profesionalism în coordonarea voluntarilor, sprijin material al secțiilor din spital, grijă și implicare constantă din partea unei echipe dedicate.

7 Donatii

Ioana

300 RON
Sanatate si speranta!
10 dec 2017

Deea&Cata

100 RON
La multi ani minunati
08 dec 2017
La mulți ani, om bun!
25 nov 2017

Anamaria și Septimiu Put

200 RON
La mulți ani, Ioana!
24 nov 2017
Bucuria de a darui :)
22 nov 2017

Anonymous

30 RON
21 nov 2017
La multi ani Ioana! Te pupam și sănătate. Eliza și Cristina
21 nov 2017