Marius Pancu - Asociatia Little People Romania

Alerg la Baneasa Winter Trail Run pentru Gala de Craciun Temerarii

1,668 RON Donatii stranse
100% Complete
500 RON Target
12 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Sunt un alergator amator si fiecare zi in care pot alerga este un dar. De acest dar doresc sa ma folosesc alergand la cross-ul Baneasa Winter Trail Race. 

Gala Temerarii este o gala aniversara care celebreaza reusitele tinerilor supravietuitori de cancer, membrii ai Comunitatii Temerarii -comunitatea adolescentilor supravietuitori de cancer, care azi numara peste 400 de membri. Este unicul eveniment de acest gen din Romania, care reuneste tineri ce au trecut prin experienta dificila a bolii si care au reusit, iar astazi sunt inspiratia celor care sunt sub tratament.

Gala este organizata de Asociatia Little People, organizatie care ofera suport psihosocial pe toata perioada spitalizarii si dupa finalizarea tratamentului a copiilor si tinerilor bolnavi de cancer.

Donand, suntem solidari cu cei care au de infrant cancerul.

F#CK Cancer


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Asociatia Little People Romania

Misiunea organizației este îmbunătățirea calității vieții copiilor și tinerilor bolnavi de cancer, prin oferirea unui suport psihosocial pe toată perioada spitalizării și după finalizarea tratamentului, contribuind astfel semnificativ la rata de supraviețuire a acestui grup de bolnavi. 

Misiunea organizației este îmbunătățirea calității vieții copiilor și tinerilor bolnavi de cancer, prin oferirea unui suport psihosocial pe toată perioada spitalizării și după finalizarea tratamentului, contribuind astfel semnificativ la rata de supraviețuire a acestui grup de bolnavi. În centrul universului Asociației Little People se află pacientul. Fiecare activitate planificată, fiecare tabără organizată și fiecare proiect scris situează pe primul loc pacientul și familia acestuia!Asociația Little People este dedicată promisiunii de a nu expune un pacient sau un minor în situația de boală, durere sau într-o lumină negativă și de a nu folosi imagini ale suferinței umane cu scopul de a strânge fonduri sau pentru a câștiga bani.

Little People Romania sprijina lupta impotriva cancerului la copil

Cu o experiență de aproape 20 ani în programe de suport psihosocial, Asociația Little People Romania oferă o serie de servicii de înaltă calitate, evenimente complexe pentru tinerii supraviețuitori de cancer, profesionalism în coordonarea voluntarilor, sprijin material al secțiilor din spital, grijă și implicare constantă din partea unei echipe dedicate.

12 Donatii

Victor Manea

600 RON
14 dec 2017
12 dec 2017
10 dec 2017
09 dec 2017
Donatie
09 dec 2017
09 dec 2017

Anonymous

55 RON
Succes!
09 dec 2017
Run Pancu, run ;)
09 dec 2017
Mult noroc!
08 dec 2017
06 dec 2017
05 dec 2017

B

150 RON
29 nov 2017