De ziua mea vreau sa ajutam copiii bolnavi de cancer!

 

Silvia Puiu Asociatia Little People Romania

30% Complete
150 RON
Sumă strânsă
500 RON
Target
5
Donații
Vreau să fac o donaţie!

Este pentru a doua oara cand aud de Asociatia Little People Romania. Au avut o campanie acum un an, cred, împreuna cu Lidl unde pentru jucariile sau rechizitele cumparate se dona un leu pentru copiii bolnavi de cancer. Am cumparat si eu cateva lucruri pentru a sustine aceasta cauza. 

Ii multumesc Alexandrei Popa, studenta mea, care mi-a dat aceasta idee de a-mi darui ziua de nastere in favoarea unei cauze.

La inceput de an 2018 este ziua mea de nastere si m-as bucura ca cei care ar vrea sa imi daruiasca ceva sa daruiasca pentru aceasta cauza. Si 10 lei conteaza pentru acesti tineri.

Dedic aceasta campanie varului meu pe care l-am pierdut in 2003 din cauza acestei necrutatoare boli, bunicii pe care nu am cunoscut-o și prietenului Flavius, care a plecat, recent, dintre noi. 

Cand cineva ne paraseste, suntem pusi in fata efemeritatii noastre si realizam ca tot ceea ce avem este PREZENTUL, clipa de fata, aici si acum. Restul nu mai conteaza. Sa nu irosim ceea ce avem si sa le spunem celor dragi cat de mult inseamna pentru noi si sa le multumim pentru ceea ce sunt. 

Fiti sanatosi si daruiti dragoste si zambete in jurul vostru!

 

Daca vrei sa faci acelasi lucru de ziua ta, intra aici http://galantom.ro/


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Misiunea organizației este îmbunătățirea calității vieții copiilor și tinerilor bolnavi de cancer, prin oferirea unui suport psihosocial pe toată perioada spitalizării și după finalizarea tratamentului, contribuind astfel semnificativ la rata de supraviețuire a acestui grup de bolnavi. 

Misiunea organizației este îmbunătățirea calității vieții copiilor și tinerilor bolnavi de cancer, prin oferirea unui suport psihosocial pe toată perioada spitalizării și după finalizarea tratamentului, contribuind astfel semnificativ la rata de supraviețuire a acestui grup de bolnavi. În centrul universului Asociației Little People se află pacientul. Fiecare activitate planificată, fiecare tabără organizată și fiecare proiect scris situează pe primul loc pacientul și familia acestuia!Asociația Little People este dedicată promisiunii de a nu expune un pacient sau un minor în situația de boală, durere sau într-o lumină negativă și de a nu folosi imagini ale suferinței umane cu scopul de a strânge fonduri sau pentru a câștiga bani.

Cu o experiență de aproape 20 ani în programe de suport psihosocial, Asociația Little People Romania oferă o serie de servicii de înaltă calitate, evenimente complexe pentru tinerii supraviețuitori de cancer, profesionalism în coordonarea voluntarilor, sprijin material al secțiilor din spital, grijă și implicare constantă din partea unei echipe dedicate.

Vine ziua ta. Este momentul în care ești în centrul atenției prietenilor, cunoscuților, familiei. Toata lumea te întreabă ce iți dorești să primești cadou, dar tu știi că ai tot ce îți trebuie și că nu îți dorești decât să fii aproape de cei dragi și să împarți cu ei bucuria și voia bună. Și, când se întâmplă așa, iti dai seama că acesta este, poate, cel mai fru

 

5 Donații

05 Jan 2018

Anonymous

30 RON
02 Jan 2018

Anonymous

40 RON
29 Dec 2017

Anonymous

30 RON
La multi ani frumosi si sanatosi, plini de gesturi tandre! :)
22 Dec 2017

Anonymous

10 RON
La multi ani!
21 Dec 2017
Silvia Puiu : Asociatia Little People Romania
De ziua mea vreau sa ajutam copiii bolnavi de cancer!