Mircea Elian Petrescu - Asociatia Little People Romania

Ajut copiii sa se bucure de ziua mea!

1,080 RON Donations raised
54% Complete
2,000 RON Target
8 Donations
I want to donate!

 

Salut!

 

Multumesc ca te-ai gandit la mine! Din fericire sunt bine si la aceasta aniversare am tot ce imi doresc si ma simt implinit. Din pacate, sunt multi copii in spitalele din Romania cu boli grave, tratati in coditii reci care au nevoie de un zambet si de o incurajare.

Asociatia Little People, prin intermediul activității zilnice a specialiștilor și voluntarilor, 2000 de copiii bolnavi de cancer anual învață să spună Nu Mi-e Frică! în fața bolii.

O mica donatie din partea voastra poate sustine activitatea si aduce zambetul pe fata unui copil bolnav.

 

Mai multe detalii gasiti aici:

http://www.thelittlepeople.ro/ro/

https://www.facebook.com/LittlePeopleRomania/

https://www.youtube.com/watch?v=n-gvklKfqCA

 

Multumesc, 

Mircea 


Read the story below or recommend this campaign to your friends.

in benefit of

Asociatia Little People Romania

Misiunea organizației este îmbunătățirea calității vieții copiilor și tinerilor bolnavi de cancer, prin oferirea unui suport psihosocial pe toată perioada spitalizării și după finalizarea tratamentului, contribuind astfel semnificativ la rata de supraviețuire a acestui grup de bolnavi. 

Misiunea organizației este îmbunătățirea calității vieții copiilor și tinerilor bolnavi de cancer, prin oferirea unui suport psihosocial pe toată perioada spitalizării și după finalizarea tratamentului, contribuind astfel semnificativ la rata de supraviețuire a acestui grup de bolnavi. În centrul universului Asociației Little People se află pacientul. Fiecare activitate planificată, fiecare tabără organizată și fiecare proiect scris situează pe primul loc pacientul și familia acestuia!Asociația Little People este dedicată promisiunii de a nu expune un pacient sau un minor în situația de boală, durere sau într-o lumină negativă și de a nu folosi imagini ale suferinței umane cu scopul de a strânge fonduri sau pentru a câștiga bani.

Little People Romania sprijina lupta impotriva cancerului la copil

Cu o experiență de aproape 20 ani în programe de suport psihosocial, Asociația Little People Romania oferă o serie de servicii de înaltă calitate, evenimente complexe pentru tinerii supraviețuitori de cancer, profesionalism în coordonarea voluntarilor, sprijin material al secțiilor din spital, grijă și implicare constantă din partea unei echipe dedicate.

8 Donations

Anonymous

600 RON
03 Feb 2018

Radu

30 RON
La multi ani!!!
24 Jan 2018

Baby's!

120 RON
Happy birthday, hipopotamus!!
24 Jan 2018
23 Jan 2018

Anonymous

30 RON
23 Jan 2018

Anonymous

150 RON
23 Jan 2018

Anonymous

70 RON
23 Jan 2018
23 Jan 2018