Alexandra Mimi Petrisor - Asociatia Little People Romania

Cel mai frumos cadou de ziua mea

780 RON Donations raised
100% Complete
700 RON Target
7 Donations
I want to donate!

 

De ziua noastra ne bucuram de micile atentii pe care le primim fie ca este o floare, fie ca este un cadou. Uneori ne bucuram pe moment si atat.   

De cand sunt coordonator la Asociatia Little People am invatat sa ma bucur de orice zambet, de orice imbratisare si, mai ales, de sanatate si familie.

Copiii din sectiile de oncopediatrie din Bucuresti sunt mai mult decat copii sunt niste supereroi. Pentru mine, zambetul lor si sperantele lor au devenit o prioritate.   

Ne plangem la fiecare zi de nastere ca “am mai imbatranit un an”. 

Astazi vreau imi donez ziua de nastere. Cei care vor sa daruiasca ceva, sa o faca pentru copiii si adolescentii bolnavi de cancer. Impreuna invatam sa spunem “Nu-mi e frica!” in fata bolii. Orice donatie ne ajuta sa continuam sa facem activitati din cadrul Asociatiei Little People.  

Multumesc! <3


Read the story below or recommend this campaign to your friends.

in benefit of

Asociatia Little People Romania

Misiunea organizației este îmbunătățirea calității vieții copiilor și tinerilor bolnavi de cancer, prin oferirea unui suport psihosocial pe toată perioada spitalizării și după finalizarea tratamentului, contribuind astfel semnificativ la rata de supraviețuire a acestui grup de bolnavi. 

Misiunea organizației este îmbunătățirea calității vieții copiilor și tinerilor bolnavi de cancer, prin oferirea unui suport psihosocial pe toată perioada spitalizării și după finalizarea tratamentului, contribuind astfel semnificativ la rata de supraviețuire a acestui grup de bolnavi. În centrul universului Asociației Little People se află pacientul. Fiecare activitate planificată, fiecare tabără organizată și fiecare proiect scris situează pe primul loc pacientul și familia acestuia!Asociația Little People este dedicată promisiunii de a nu expune un pacient sau un minor în situația de boală, durere sau într-o lumină negativă și de a nu folosi imagini ale suferinței umane cu scopul de a strânge fonduri sau pentru a câștiga bani.

Little People Romania sprijina lupta impotriva cancerului la copil

Cu o experiență de aproape 20 ani în programe de suport psihosocial, Asociația Little People Romania oferă o serie de servicii de înaltă calitate, evenimente complexe pentru tinerii supraviețuitori de cancer, profesionalism în coordonarea voluntarilor, sprijin material al secțiilor din spital, grijă și implicare constantă din partea unei echipe dedicate.

7 Donations

155 RON
17 Mar 2018
La Multi Ani!!!!!
14 Mar 2018
13 Mar 2018

Anonymous

300 RON
13 Mar 2018
La mulți ani draga mea. Donez pentru toate amintirile frumoase ce le avem împreună. Succes în tot ce faci! Cu drag, Liliana (ex. Şerbu)
13 Mar 2018
13 Mar 2018

Hilda

20 RON
La multi ani, Alexandra!! Multumim ca le faci viata mai frumoasa copiilor! <3
13 Mar 2018