F#ck Cancer Team - Asociatia Little People Romania

F#ck cancer

1,480 RON Donatii stranse
59.2% Complete
2,500 RON Target
13 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Nu suntem alergatori profesionisti, ci doar alergatori amatori. Dar fiecare dintre noi este dispus sa isi doboare o limita interioara asa ca anul acesta ne-am hotarat sa alergam pentru toti cei care nu pot sa o faca, pentru copiii internati pe termen lung in sectiile de oncopediatrie din Romania. Ei sunt supereroii nostri, care alearga cel mai lung maraton din lume, acela impotriva bolii. 

Echipa noasta se numeste F#ck cancer. Stim ca pe multi, numele acesta ii face sa ridice o spranceana, insa acesta este sloganul pe care tinerii din clubul supravietuitorilor l-au considerat reprezentativ pentru ceea ce au trait ei, internati fiind la tratament, intr-o perioada cand ar fi trebuit sa fie mai degraba in dispozitia de "vreau sa cuceresc lumea intreaga". 

Noi suntem bucurosi ca putem sa alergam pentru a celebra viata ca victorie asupra cancerului.

Suntem o echipa de oameni hotarati sa facem un pic mai mult pentru copiii bolnavi de cancer. Prin alergarea noastra, noi, supravietuitorii de cancer: Valentina Ispas si Vlad Radu; medicii oncopediatri: Oana Iaru si Olivia Dragnescu, kinetoterapeutul Vlad Mita, voluntarii Little People care lucreaza in spital cu copiii: Andreea Dumitru, Ana Flavia Procovanu, Alina DragutNatalia Corman, Marina Parpalea, Maria Micuda si alti prieteni si sustinatori ai Asociatiei Little People: Cristina Barbu, Alexandra Sasu, Bogdan Musat, Vlad DumitruAlina Parnia, Andrei Danulescu, Catalina Dumitrescu, Radu Vrabie - dorim sa le aratam copiilor bolnavi ca suntem alaturi de ei! 

Va invitam alaturi de noi pentru a ne sustine in cadrul Bucharest Half Marathon 2018!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Asociatia Little People Romania

Misiunea organizației este îmbunătățirea calității vieții copiilor și tinerilor bolnavi de cancer, prin oferirea unui suport psihosocial pe toată perioada spitalizării și după finalizarea tratamentului, contribuind astfel semnificativ la rata de supraviețuire a acestui grup de bolnavi. 

Misiunea organizației este îmbunătățirea calității vieții copiilor și tinerilor bolnavi de cancer, prin oferirea unui suport psihosocial pe toată perioada spitalizării și după finalizarea tratamentului, contribuind astfel semnificativ la rata de supraviețuire a acestui grup de bolnavi. În centrul universului Asociației Little People se află pacientul. Fiecare activitate planificată, fiecare tabără organizată și fiecare proiect scris situează pe primul loc pacientul și familia acestuia!Asociația Little People este dedicată promisiunii de a nu expune un pacient sau un minor în situația de boală, durere sau într-o lumină negativă și de a nu folosi imagini ale suferinței umane cu scopul de a strânge fonduri sau pentru a câștiga bani.

Little People Romania sprijina lupta impotriva cancerului la copil

Cu o experiență de aproape 20 ani în programe de suport psihosocial, Asociația Little People Romania oferă o serie de servicii de înaltă calitate, evenimente complexe pentru tinerii supraviețuitori de cancer, profesionalism în coordonarea voluntarilor, sprijin material al secțiilor din spital, grijă și implicare constantă din partea unei echipe dedicate.

13 Donatii

15 mai 2018
Doamne ajuta
13 mai 2018

Anonymous

150 RON
Felicitari pentru ceea ce faceti si succes in continuare!
12 mai 2018

Anonymous

150 RON
11 mai 2018
09 mai 2018

Anonymous

50 RON
08 mai 2018

Anonymous

150 RON
08 mai 2018
08 mai 2018

Anonymous

150 RON
Succes si pumnii stransi
07 mai 2018
01 mai 2018

Anonymous

150 RON
26 apr 2018

Anonymous

75 RON
24 apr 2018
150 RON
Supereroi sunteti si voi, keep that in mind :) Succes!
24 apr 2018