Raluca Paraschivu - Asociatia Little People Romania

Cel mai frumos cadou de ziua mea

380 RON Donatii stranse
76% Complete
500 RON Target
6 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Multumesc ca esti aici!

Poate nu ai avut timp de un cadou, sau poate nu ai nici o idee. Cea mai buna idee este cea care vine din inima.

Daca vrei sa faci o fapta buna si sa imi spui un #La multi ani virtual doneaza pentru Asociatia Little People. Orice suma este un inceput pentru aceasta cauza.

Eu am facut parte din aceasta asociatie, dar am plecat din Romania imediat dupa inscriere si nu am apucat sa fac foarte multe pentru copilasii bolnavi de cancer. Mereu mi-am dorit sa reusesc sa compensez cumva lucrul asta si sa dau inapoi celorlalti. Sper sa ma ajutati sa fac asta.

Va multumesc,

Raluca

 

 

 


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Asociatia Little People Romania

Misiunea organizației este îmbunătățirea calității vieții copiilor și tinerilor bolnavi de cancer, prin oferirea unui suport psihosocial pe toată perioada spitalizării și după finalizarea tratamentului, contribuind astfel semnificativ la rata de supraviețuire a acestui grup de bolnavi. 

Misiunea organizației este îmbunătățirea calității vieții copiilor și tinerilor bolnavi de cancer, prin oferirea unui suport psihosocial pe toată perioada spitalizării și după finalizarea tratamentului, contribuind astfel semnificativ la rata de supraviețuire a acestui grup de bolnavi. În centrul universului Asociației Little People se află pacientul. Fiecare activitate planificată, fiecare tabără organizată și fiecare proiect scris situează pe primul loc pacientul și familia acestuia!Asociația Little People este dedicată promisiunii de a nu expune un pacient sau un minor în situația de boală, durere sau într-o lumină negativă și de a nu folosi imagini ale suferinței umane cu scopul de a strânge fonduri sau pentru a câștiga bani.

Little People Romania sprijina lupta impotriva cancerului la copil

Cu o experiență de aproape 20 ani în programe de suport psihosocial, Asociația Little People Romania oferă o serie de servicii de înaltă calitate, evenimente complexe pentru tinerii supraviețuitori de cancer, profesionalism în coordonarea voluntarilor, sprijin material al secțiilor din spital, grijă și implicare constantă din partea unei echipe dedicate.

6 Donatii

19 mai 2018
19 mai 2018
19 mai 2018
19 mai 2018
La multean!
18 mai 2018
17 mai 2018