Nicoleta Ujeniuc - Asociatia Little People Romania

Daruieste fericire

835 RON Donatii stranse
100% Complete
500 RON Target
5 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Nimic nu e mai frumos decât să împarți bucuria cu cei care au nevoie de ajutor. Anul acesta am hotărât să îmi dăruiesc ziua de naștere unei cauze dragi mie.

Cel mai frumos dar pe care mi-l poți face este să fii alături de mine și, în loc să îmi faci un cadou, să donezi banii către acestă cauză.


Îți mulțumesc din suflet pt gestul facut si pentru că ești alături de mine.

Impreuna suntem mai buni!

Dacă îți place ideea, îți poți dărui și tu ziua de naștere pe galantom.ro/daruiesteziuata


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Asociatia Little People Romania

Misiunea organizației este îmbunătățirea calității vieții copiilor și tinerilor bolnavi de cancer, prin oferirea unui suport psihosocial pe toată perioada spitalizării și după finalizarea tratamentului, contribuind astfel semnificativ la rata de supraviețuire a acestui grup de bolnavi. 

Misiunea organizației este îmbunătățirea calității vieții copiilor și tinerilor bolnavi de cancer, prin oferirea unui suport psihosocial pe toată perioada spitalizării și după finalizarea tratamentului, contribuind astfel semnificativ la rata de supraviețuire a acestui grup de bolnavi. În centrul universului Asociației Little People se află pacientul. Fiecare activitate planificată, fiecare tabără organizată și fiecare proiect scris situează pe primul loc pacientul și familia acestuia!Asociația Little People este dedicată promisiunii de a nu expune un pacient sau un minor în situația de boală, durere sau într-o lumină negativă și de a nu folosi imagini ale suferinței umane cu scopul de a strânge fonduri sau pentru a câștiga bani.

Little People Romania sprijina lupta impotriva cancerului la copil

Cu o experiență de aproape 20 ani în programe de suport psihosocial, Asociația Little People Romania oferă o serie de servicii de înaltă calitate, evenimente complexe pentru tinerii supraviețuitori de cancer, profesionalism în coordonarea voluntarilor, sprijin material al secțiilor din spital, grijă și implicare constantă din partea unei echipe dedicate.

5 Donatii

Costi "sufletel"

30 RON
Nicoleta Ujeniuc,"Sufletel", daruiesti fericire??? Hmm,crezi ca daca daruiesti,facand acte caritabile iti iarta Dumnezeu pacatele?? Te-ai gandit vreodata sa iti ceri iertare tuturor celor carora le-ai gresit? Ai uitat cat rau ai facut implicand firma intr-o problema personala stiind ca imi voi piede serviciul in pragul sarbatorilor de iarna avand o fetita pe care trebuie sa o cresc?? Nicoleta Ujeniuc,te-ai gandit macar o clipa la fetita mea Alexandra?? Crezi ca Dumnezeu nu stie cat ti-am fost aproape,alaturi de tine,cand ti-a fost mai greu??Atat cat am putut. Poate plangeam afara in curtea clinicii Amethist iar cand eram langa tine faceam tot ce puteam sa te fac sa razi! Daca acum esti happy ,nu uita ca tot datorita mie esti! Iti doresc sa fii sanatoasa dar...fericita niciodata pentru ceea ce ai facut! Iti doresc sa fii sanatoasa sa poti duce ce iti da Dumnezeu!! Toata viata mea nu voi uita ceea ce ai facut, ...."Sufletel"! Sa iti fie rusine!!! Suntem in 15.07,La multi ani fetitei tale minunate Biuta!
14 iul 2018

Strauss Family

600 RON
Din Suflet...Pentru Suflet
18 mai 2018
17 mai 2018

Vlad V

75 RON
17 mai 2018

A. S :)

100 RON
La muuulti ani fericiti!!!!!
17 mai 2018