Adina Mihalcea-Ochescu - Asociatia Little People Romania

29th Birthday Gift

675 RON Donations raised
33.75% Complete
2,000 RON Target
7 Donations
I want to donate!

 

Se aproprie ziua mea nastere si am decis sa o donez Asociatiei Little People Romania - asociatie ce se ocupa cu imbunatatirea calitatii vietii copiilor si tinerilor bolnavi de cancer, prin oferirea unui suport psihosocial pe toata perioada spitalizarii si dupa finalizarea tratamentului, contribuind astfel semnificativ la rata de supravietuire a acestui grup de bolnavi. 

E un sentiment atat de placut sa faci bine, hai sa facem un bine impreuna! :)

 

Va iubesc si va multumesc!

#loveneverfails

-----------------------------------------

Did you know every week, 38 children pass away from cancer? Thirty-eight kids. That's hard to fathom. Hard to imagine. Hard to comprehend.

So this year, I'm donating my birthday.

How does it work? Simple. For my friends, family {or hopefully even strangers who come across this post}: please take whatever you would give to me for my birthday whether that be dinner, coffee, a gift and put that money towards funding Little People Romania. 

It feels good to do good, so let's all do some together today. :)

 

Sending you all my love. 

Thank you!

#loveneverfails


Read the story below or recommend this campaign to your friends.

in benefit of

Asociatia Little People Romania

Misiunea organizației este îmbunătățirea calității vieții copiilor și tinerilor bolnavi de cancer, prin oferirea unui suport psihosocial pe toată perioada spitalizării și după finalizarea tratamentului, contribuind astfel semnificativ la rata de supraviețuire a acestui grup de bolnavi. 

Misiunea organizației este îmbunătățirea calității vieții copiilor și tinerilor bolnavi de cancer, prin oferirea unui suport psihosocial pe toată perioada spitalizării și după finalizarea tratamentului, contribuind astfel semnificativ la rata de supraviețuire a acestui grup de bolnavi. În centrul universului Asociației Little People se află pacientul. Fiecare activitate planificată, fiecare tabără organizată și fiecare proiect scris situează pe primul loc pacientul și familia acestuia!Asociația Little People este dedicată promisiunii de a nu expune un pacient sau un minor în situația de boală, durere sau într-o lumină negativă și de a nu folosi imagini ale suferinței umane cu scopul de a strânge fonduri sau pentru a câștiga bani.

Little People Romania sprijina lupta impotriva cancerului la copil

Cu o experiență de aproape 20 ani în programe de suport psihosocial, Asociația Little People Romania oferă o serie de servicii de înaltă calitate, evenimente complexe pentru tinerii supraviețuitori de cancer, profesionalism în coordonarea voluntarilor, sprijin material al secțiilor din spital, grijă și implicare constantă din partea unei echipe dedicate.

7 Donations

neverfar

50 RON
La multi ani! Love you
31 Aug 2018
La multi ani!!
28 Aug 2018
27 Aug 2018
La multi ani, Adinuta! :)
26 Aug 2018
25 Aug 2018
La multi ani inger bun!
22 Aug 2018
22 Aug 2018