adelina dinu - Asociatia Little People Romania

Happy Day for Little People

500 RON Donatii stranse
100% Complete
500 RON Target
5 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Hey, voi,

Anul acesta am hotărât că nu vreau să nu primesc niciun cadou. Sunt recunoscătoare pentru ce am și că vă am pe voi mai ales.

Așa că am hotărât să îmi dăruiesc ziua de naștere unei cauze dragi mie.

Iar dacă simțiți că vreți să contribuți, în loc de cadoul pentru mine, donați bănuții pentru Little People.

Because I am little one too, dar sănătoasă și ei merită să fie la fel.


Vă super mulțumesc!

Ade


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Asociatia Little People Romania

Misiunea organizației este îmbunătățirea calității vieții copiilor și tinerilor bolnavi de cancer, prin oferirea unui suport psihosocial pe toată perioada spitalizării și după finalizarea tratamentului, contribuind astfel semnificativ la rata de supraviețuire a acestui grup de bolnavi. 

Misiunea organizației este îmbunătățirea calității vieții copiilor și tinerilor bolnavi de cancer, prin oferirea unui suport psihosocial pe toată perioada spitalizării și după finalizarea tratamentului, contribuind astfel semnificativ la rata de supraviețuire a acestui grup de bolnavi. În centrul universului Asociației Little People se află pacientul. Fiecare activitate planificată, fiecare tabără organizată și fiecare proiect scris situează pe primul loc pacientul și familia acestuia!Asociația Little People este dedicată promisiunii de a nu expune un pacient sau un minor în situația de boală, durere sau într-o lumină negativă și de a nu folosi imagini ale suferinței umane cu scopul de a strânge fonduri sau pentru a câștiga bani.

Little People Romania sprijina lupta impotriva cancerului la copil

Cu o experiență de aproape 20 ani în programe de suport psihosocial, Asociația Little People Romania oferă o serie de servicii de înaltă calitate, evenimente complexe pentru tinerii supraviețuitori de cancer, profesionalism în coordonarea voluntarilor, sprijin material al secțiilor din spital, grijă și implicare constantă din partea unei echipe dedicate.

5 Donatii

Dinu Adelina Mirela

40 RON
19 sep 2018
.
12 sep 2018
12 sep 2018

Adelina Dinu

330 RON
11 sep 2018
La mulți ani, Adelinne! Ce frumos cum cadoul tău ne oferă nouă anul ăsta, cum ne face pe noi mai buni!
04 sep 2018