Bogdan Rosu - Asociatia Little People Romania

Zambete de ziua mea!

930 RON Donations raised
93% Complete
1,000 RON Target
10 Donations
I want to donate!

 

Azi caut zambete.             

Azi caut bucurie, liniste, pretuire si recunostinta in ochii celor ce ma inconjoara. Azi vreau sa va provoc la zambete. Vreau sa va provoc sa zambim impreuna, oriunde-am fi, oricine-am fi.

Sa zambim pentru tot ce inseamna speranta, pentru tot ce inseamna lupta si credinta ! Sa strangem zambetele noastre si sa le punem pe toate in mainile lor, ale celor ce pot sa faca din imposibil- posibil : sa aduca un zambet pe chipurile copiilor bolnavi de cancer, sa aduca un strop de liniste parintilor aflati pe holurile spitalelor de onco-pediatrie. In mainile celor de la Asociatia Little People Romania zambetele noastre pot ajunge in sufletele micutilor luptatori, ale vajnicilor Temerari (adolescentii supravietuitori ai luptei impotriva cancerului), ale parintilor si sustinatorilor acestora !

Eu imi donez azi ziua de nastere lor, tuturor !                                                  

Accepti provocarea mea azi ? Zambeste ! Daruieste zambete !

Iti multumesc ca zambesti cu mine! Iti multumesc ca zambesti pentru EI !


Read the story below or recommend this campaign to your friends.

in benefit of

Asociatia Little People Romania

Misiunea organizației este îmbunătățirea calității vieții copiilor și tinerilor bolnavi de cancer, prin oferirea unui suport psihosocial pe toată perioada spitalizării și după finalizarea tratamentului, contribuind astfel semnificativ la rata de supraviețuire a acestui grup de bolnavi. 

Misiunea organizației este îmbunătățirea calității vieții copiilor și tinerilor bolnavi de cancer, prin oferirea unui suport psihosocial pe toată perioada spitalizării și după finalizarea tratamentului, contribuind astfel semnificativ la rata de supraviețuire a acestui grup de bolnavi. În centrul universului Asociației Little People se află pacientul. Fiecare activitate planificată, fiecare tabără organizată și fiecare proiect scris situează pe primul loc pacientul și familia acestuia!Asociația Little People este dedicată promisiunii de a nu expune un pacient sau un minor în situația de boală, durere sau într-o lumină negativă și de a nu folosi imagini ale suferinței umane cu scopul de a strânge fonduri sau pentru a câștiga bani.

Little People Romania sprijina lupta impotriva cancerului la copil

Cu o experiență de aproape 20 ani în programe de suport psihosocial, Asociația Little People Romania oferă o serie de servicii de înaltă calitate, evenimente complexe pentru tinerii supraviețuitori de cancer, profesionalism în coordonarea voluntarilor, sprijin material al secțiilor din spital, grijă și implicare constantă din partea unei echipe dedicate.

10 Donations

Dumnezeu sa-i ajute!
12 Oct 2018
Mulți ani sănătoși și plini de zâmbete!
11 Oct 2018

Anonymous

30 RON
La multi ani și cât mai multe zâmbete! :)
11 Oct 2018
La mulți ani.... la cât mai multe zâmbete!!
11 Oct 2018
11 Oct 2018
LA MULTI ANI!!!
11 Oct 2018
11 Oct 2018
11 Oct 2018

Oana&Marius

300 RON
11 Oct 2018

La multi ani, Bogdan!!!

150 RON
11 Oct 2018