Ajut copiii sa se bucure de ziua mea!

 

Mircea Elian Petrescu Asociatia Little People Romania

54% Complete
1,080 RON
Sumă strânsă
2,000 RON
Target
8
Donații
Vreau să fac o donaţie!

Salut!

 

Multumesc ca te-ai gandit la mine! Din fericire sunt bine si la aceasta aniversare am tot ce imi doresc si ma simt implinit. Din pacate, sunt multi copii in spitalele din Romania cu boli grave, tratati in coditii reci care au nevoie de un zambet si de o incurajare.

Asociatia Little People, prin intermediul activității zilnice a specialiștilor și voluntarilor, 2000 de copiii bolnavi de cancer anual învață să spună Nu Mi-e Frică! în fața bolii.

O mica donatie din partea voastra poate sustine activitatea si aduce zambetul pe fata unui copil bolnav.

 

Mai multe detalii gasiti aici:

http://www.thelittlepeople.ro/ro/

https://www.facebook.com/LittlePeopleRomania/

https://www.youtube.com/watch?v=n-gvklKfqCA

 

Multumesc, 

Mircea 


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Misiunea organizației este îmbunătățirea calității vieții copiilor și tinerilor bolnavi de cancer, prin oferirea unui suport psihosocial pe toată perioada spitalizării și după finalizarea tratamentului, contribuind astfel semnificativ la rata de supraviețuire a acestui grup de bolnavi. 

Misiunea organizației este îmbunătățirea calității vieții copiilor și tinerilor bolnavi de cancer, prin oferirea unui suport psihosocial pe toată perioada spitalizării și după finalizarea tratamentului, contribuind astfel semnificativ la rata de supraviețuire a acestui grup de bolnavi. În centrul universului Asociației Little People se află pacientul. Fiecare activitate planificată, fiecare tabără organizată și fiecare proiect scris situează pe primul loc pacientul și familia acestuia!Asociația Little People este dedicată promisiunii de a nu expune un pacient sau un minor în situația de boală, durere sau într-o lumină negativă și de a nu folosi imagini ale suferinței umane cu scopul de a strânge fonduri sau pentru a câștiga bani.

Cu o experiență de aproape 20 ani în programe de suport psihosocial, Asociația Little People Romania oferă o serie de servicii de înaltă calitate, evenimente complexe pentru tinerii supraviețuitori de cancer, profesionalism în coordonarea voluntarilor, sprijin material al secțiilor din spital, grijă și implicare constantă din partea unei echipe dedicate.

Vine ziua ta. Este momentul în care ești în centrul atenției prietenilor, cunoscuților, familiei. Toata lumea te întreabă ce iți dorești să primești cadou, dar tu știi că ai tot ce îți trebuie și că nu îți dorești decât să fii aproape de cei dragi și să împarți cu ei bucuria și voia bună. Și, când se întâmplă așa, iti dai seama că acesta este, poate, cel mai fru

 

8 Donații

Anonymous

600 RON
03 Feb 2018

Radu

30 RON
La multi ani!!!
24 Jan 2018

Baby's!

120 RON
Happy birthday, hipopotamus!!
24 Jan 2018
23 Jan 2018

Anonymous

30 RON
23 Jan 2018

Anonymous

150 RON
23 Jan 2018

Anonymous

70 RON
23 Jan 2018
23 Jan 2018
Mircea Elian Petrescu : Asociatia Little People Romania
Ajut copiii sa se bucure de ziua mea!