Alătură-te echipei F#CK Cancer la Maratonul Internațional București, 4-5 octombrie 2014

 

Pinzaru Serghei Asociatia Little People Romania

7.92% Complete
792 RON
Sumă strânsă
10,000 RON
Target
6
Donații
Vreau să fac o donaţie!

Alerg pentru a susține cauza Asociației Little People și a tinerilor care au reușit să iasă învingători în lupta împotriva cancerului la copil.

Scopul meu este de a demonstra că noi cei care nu am trecut printr-o experiență asemănătoare putem fi alături de copiii și adolescenții diagnosticați cu cancer, oferindu-le speranța și curajul de a privi spre viitor.

Little People oferă zilnic servicii de suport psiho-social copiilor și tinerilor din 9 secții oncopediatrice din România și Republica Moldova ajutându-i să înteleagă și să facă față experienței prin care trec, să fie complianți tratamentului, punând la dispoziție un mediu confortabil în care copiii bolnavi au avut șansa să se simtă în primul rând copii, având acces la joacă, activități distractive și un mediu securizant în care să se dezvolte armonios.

Membrii grupului Temerarii, clubul adolescenților români care au învins cancerul, sunt cei care m-au determinat să alerg pentru cauza lor.

În spatele acțiunii mele se află acest grup, acești tineri care au devenit adevărații mei eroi și a tuturor copiilor din spitale care își doresc reușita asupra bolii.

Mai multe detalii despre activitatea Asociației Little People puteți afla accesând link-urile:

http://www.thelittlepeople.ro

https://www.facebook.com/LittlePeopleRomania

https://www.youtube.com/channel/UCzBe09pFMY6finv9ZTPWAnA

 

 

 


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Misiunea organizației este îmbunătățirea calității vieții copiilor și tinerilor bolnavi de cancer, prin oferirea unui suport psihosocial pe toată perioada spitalizării și după finalizarea tratamentului, contribuind astfel semnificativ la rata de supraviețuire a acestui grup de bolnavi. 

Misiunea organizației este îmbunătățirea calității vieții copiilor și tinerilor bolnavi de cancer, prin oferirea unui suport psihosocial pe toată perioada spitalizării și după finalizarea tratamentului, contribuind astfel semnificativ la rata de supraviețuire a acestui grup de bolnavi. În centrul universului Asociației Little People se află pacientul. Fiecare activitate planificată, fiecare tabără organizată și fiecare proiect scris situează pe primul loc pacientul și familia acestuia!Asociația Little People este dedicată promisiunii de a nu expune un pacient sau un minor în situația de boală, durere sau într-o lumină negativă și de a nu folosi imagini ale suferinței umane cu scopul de a strânge fonduri sau pentru a câștiga bani.

Cu o experiență de aproape 20 ani în programe de suport psihosocial, Asociația Little People Romania oferă o serie de servicii de înaltă calitate, evenimente complexe pentru tinerii supraviețuitori de cancer, profesionalism în coordonarea voluntarilor, sprijin material al secțiilor din spital, grijă și implicare constantă din partea unei echipe dedicate.

Raiffeisen Bank Bucharest International Marathon este organizat de Asociația Bucharest Running Club în parteneriat cu Federația Română de Atletism și Primaria Municipiului București.  Este cel mai mare eveniment de alergare din România, aflat la a 7-a ediție, iar anul acesta va fi pe 4-5 Octombrie, cu startul în Piața Constituției din București.  Probele de concurs sunt: - Marato

 

6 Donații

300 RON
29 Dec 2014
Va imbratisez!
04 Oct 2014
04 Oct 2014
316 RON
good luck yellow team!
03 Oct 2014
03 Oct 2014
Mult succes in toate proiectele voastre minunate!
03 Oct 2014
Pinzaru Serghei : Asociatia Little People Romania
Alătură-te echipei F#CK Cancer la Maratonul Internațional București, 4-5 octombrie 2014