Movember pentru Little People

 

Marius Popitiu Asociatia Little People Romania

74.1% Complete
3,705 RON
Sumă strânsă
5,000 RON
Target
18
Donații
Vreau să fac o donaţie!

[RO]  

Movember este un eveniment anual care implică crescutul unei mustațe în cursul lunii noiembrie. Această campanie este dedicată sensibilizării publicului în privinţa problemelor de sănătate specifice bărbaţilor (în special cancerul de prostată, cancerul testicular sau sinuciderile).  

Anul acesta m-am hotărât să mă implic și eu, însă am ales o cauză ușor diferită: mi-am propus să strâng fonduri pentru un ONG care oferă servicii psihosociale copiilor bolnavi de cancer și familiilor acestora (Little People Romania).  

Deci iată-mă cu mustață - aveți voie să faceți mișto de mine, dar amintiți-vă că testările periodice salvează vieți și, mai ales, vă rog să donați pentru cauza mea!   

***  

[EN]  

Movember is an annual event involving the growing of moustaches during the month of November. It is about raising awareness of men's health issues (prostate cancer, testicular cancer, and men's suicide).  

This year I'm doing my first Movember but with a different take on it: my focus will be on raising money for an NGO offering psycho-social services to children affected by cancer and to their families (Little People Romania).  

So here's my new look - you are allowed to laugh at it but please remember to get tested regularly and please donate for my cause. 

 


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Misiunea organizației este îmbunătățirea calității vieții copiilor și tinerilor bolnavi de cancer, prin oferirea unui suport psihosocial pe toată perioada spitalizării și după finalizarea tratamentului, contribuind astfel semnificativ la rata de supraviețuire a acestui grup de bolnavi. 

Misiunea organizației este îmbunătățirea calității vieții copiilor și tinerilor bolnavi de cancer, prin oferirea unui suport psihosocial pe toată perioada spitalizării și după finalizarea tratamentului, contribuind astfel semnificativ la rata de supraviețuire a acestui grup de bolnavi. În centrul universului Asociației Little People se află pacientul. Fiecare activitate planificată, fiecare tabără organizată și fiecare proiect scris situează pe primul loc pacientul și familia acestuia!Asociația Little People este dedicată promisiunii de a nu expune un pacient sau un minor în situația de boală, durere sau într-o lumină negativă și de a nu folosi imagini ale suferinței umane cu scopul de a strânge fonduri sau pentru a câștiga bani.

Cu o experiență de aproape 20 ani în programe de suport psihosocial, Asociația Little People Romania oferă o serie de servicii de înaltă calitate, evenimente complexe pentru tinerii supraviețuitori de cancer, profesionalism în coordonarea voluntarilor, sprijin material al secțiilor din spital, grijă și implicare constantă din partea unei echipe dedicate.

No Shave November sau Movember sunt nume diferite ale aceleiasi provocari la care te chemam pentru a atrage atentia si a strange fonduri pentru bolnavii de cancer.  Ideea este mai veche si a fost deja adoptata in mai multe tari din Europa, America, Asia, Africa.  Provocarea consta in a nu iti rade barba si/sau mustata pe toata perioada lunii noiembrie, a dona banii pe care i-ai cheltui pentru pr

 

18 Donații

Anonymous

100 RON
27 Nov 2018

Fam. Truta

200 RON
27 Nov 2018

Diana Elena Popitiu

500 RON
Din toată inima
27 Nov 2018

Anonymous

150 RON
27 Nov 2018
26 Nov 2018

Celebrul Necunoscut

500 RON
Poze foarte expresive pentru o cauză bună.
24 Nov 2018

Andreea Ivanescu

150 RON
23 Nov 2018
Toata speranta e acum în oamenii mici, in sănătatea și fericirea lor. :)
23 Nov 2018

danielcos

150 RON
23 Nov 2018

monica popa

150 RON
15 Nov 2018

Anonymous

150 RON
11 Nov 2018
10 Nov 2018

Roxana W

150 RON
Frumoasă cauză pentru o mustață (mai ales dacă e numai în noiembrie:)! Succes și numai bine ție și celor de la asociație.
09 Nov 2018

Lucian Stănescu

150 RON
05 Nov 2018
05 Nov 2018

Anonymous

300 RON
05 Nov 2018

Anonymous

30 RON
05 Nov 2018

Anonymous

500 RON
05 Nov 2018
Marius Popitiu : Asociatia Little People Romania
Movember pentru Little People