TriForLife

 

Florentiu Ilie Asociatia Little People Romania

42.5% Complete
850 RON
Sumă strânsă
2,000 RON
Target
10
Donații
Vreau să fac o donaţie!

De cativa ani am ales sa integrez cat mai mult sportul in viata mea. 
Bicicleta reprezinta principalul meu mijloc de deplasare prin oras cat si un prilej recreere cand nu sunt in trafic. 
Inotul e un sport care l-am facut cand eram mic, dar nu l-am practicat intens iar alergarea completeaza si leaga cele 2 sporturi mentionate anterior. 
Triatlonul este un mod de viata, un mod de viata sanatos prin care descopar zilnic ce pot si ce trebuie sa mai imbunatatesc. Zilnic invat ceva nou.

Doresc sa promovez un stil de viata sanatos prin sport iar fiecare km inotat, pedalat si alergat sa vina in ajutorul copiilor bolnavi de cancer. 
Vreau sa ii vad pe micuti refacuti, sa mearga pe bicicleta, sa alerge, sa se balaceasca, sa se bucure din plin de aerul de afara.

Orice donatie, oricât de mica, poate sustine activitatea Asociatiei Little People.

Va multumesc pentru suport.


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Misiunea organizației este îmbunătățirea calității vieții copiilor și tinerilor bolnavi de cancer, prin oferirea unui suport psihosocial pe toată perioada spitalizării și după finalizarea tratamentului, contribuind astfel semnificativ la rata de supraviețuire a acestui grup de bolnavi. 

Misiunea organizației este îmbunătățirea calității vieții copiilor și tinerilor bolnavi de cancer, prin oferirea unui suport psihosocial pe toată perioada spitalizării și după finalizarea tratamentului, contribuind astfel semnificativ la rata de supraviețuire a acestui grup de bolnavi. În centrul universului Asociației Little People se află pacientul. Fiecare activitate planificată, fiecare tabără organizată și fiecare proiect scris situează pe primul loc pacientul și familia acestuia!Asociația Little People este dedicată promisiunii de a nu expune un pacient sau un minor în situația de boală, durere sau într-o lumină negativă și de a nu folosi imagini ale suferinței umane cu scopul de a strânge fonduri sau pentru a câștiga bani.

Cu o experiență de aproape 20 ani în programe de suport psihosocial, Asociația Little People Romania oferă o serie de servicii de înaltă calitate, evenimente complexe pentru tinerii supraviețuitori de cancer, profesionalism în coordonarea voluntarilor, sprijin material al secțiilor din spital, grijă și implicare constantă din partea unei echipe dedicate.

Clubul Sportiv Xterra Sport Bihor în parteneriat cu Federația Română de Triatlon (FRTRI) organizează a X-a ediție a Campionatul Internațional de Triatlon pe distanță lungă în Oradea. Competiția X-Man Romania 2019 așteaptă și la această nouă ediție toți competitorii din țară și din străinătate, amatori sau profesioniști, care doresc să-și testeze limitele la distanța l

 

10 Donații

Felicitari :*
01 Jun 2019

Anonymous

75 RON
14 May 2019

Anonymous

15 RON
10 May 2019

Academia 2010

150 RON
10 May 2019
Faina initiativa!!!
10 May 2019

andra

30 RON
Gooo, Flo!
10 May 2019

Anonymous

200 RON
:* :*
10 May 2019
Go Ilie, go!!!! Frumoasa initiativa!
10 May 2019

Anonymous

50 RON
09 May 2019
Mult succes si felicitari pentru ajutorul acordat!
09 May 2019
Florentiu Ilie : Asociatia Little People Romania
TriForLife