Laur Ciorobea - Asociatia Little People Romania

Pentru o zi de maine

0 RON Donatii stranse
0% Complete
500 RON Target
0 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Cancerul este o boala ce a afectat cu siguranta vietile multora dintre noi. Pierderea cuiva drag este o experienta de nedescris, mai ales in fata unei boli atat de crunte, ce te lasa atat de neputincios.

Din pacate, taria de caracter si perseverenta nu sunt mereu de ajuns pentru a infrange o astfel de boala, insa cu totii putem contribui catre speranta unei zile de maine.

Cancerul este doar una dintre multele lupte cu care se confrunta milioane de familii, deci atasez aici link-ul daca doresti sa susti o cauza:

galantom.ro/daruiesteziuata/

It only takes a minute :)


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Asociatia Little People Romania

Misiunea organizației este îmbunătățirea calității vieții copiilor și tinerilor bolnavi de cancer, prin oferirea unui suport psihosocial pe toată perioada spitalizării și după finalizarea tratamentului, contribuind astfel semnificativ la rata de supraviețuire a acestui grup de bolnavi. 

Misiunea organizației este îmbunătățirea calității vieții copiilor și tinerilor bolnavi de cancer, prin oferirea unui suport psihosocial pe toată perioada spitalizării și după finalizarea tratamentului, contribuind astfel semnificativ la rata de supraviețuire a acestui grup de bolnavi. În centrul universului Asociației Little People se află pacientul. Fiecare activitate planificată, fiecare tabără organizată și fiecare proiect scris situează pe primul loc pacientul și familia acestuia!Asociația Little People este dedicată promisiunii de a nu expune un pacient sau un minor în situația de boală, durere sau într-o lumină negativă și de a nu folosi imagini ale suferinței umane cu scopul de a strânge fonduri sau pentru a câștiga bani.

Little People Romania sprijina lupta impotriva cancerului la copil

Cu o experiență de aproape 20 ani în programe de suport psihosocial, Asociația Little People Romania oferă o serie de servicii de înaltă calitate, evenimente complexe pentru tinerii supraviețuitori de cancer, profesionalism în coordonarea voluntarilor, sprijin material al secțiilor din spital, grijă și implicare constantă din partea unei echipe dedicate.

0 Donatii

Nu exista nici o donatie. Fii primul care doneaza!