Reman Roland-Robert - Asociatia Little People Romania

Cel mai frumos cadou de ziua mea

500 RON Donatii stranse
100% Complete
500 RON Target
5 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Cu toti avem probleme si stim sau putem sa constientizam ce inseamna cand simtim ca  nu avem capacitatea sa facem fata, singuri. Chiar de aceea, cred ca daca ne ajutam reciproc, cand cum putem, nu o sa ramanem mai saraci, nici psihic, nici material, ci din contra. Trebuie sa avem incredere si respect uni fata de altii, si sa iesm din zona de comfort in care traim doar pentru noi insine, si din starea de indiferenta, zicand ca suntem prea putini ca sa facem o diferenta. Eu aleg sa cred contrariul.


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Asociatia Little People Romania

Misiunea organizației este îmbunătățirea calității vieții copiilor și tinerilor bolnavi de cancer, prin oferirea unui suport psihosocial pe toată perioada spitalizării și după finalizarea tratamentului, contribuind astfel semnificativ la rata de supraviețuire a acestui grup de bolnavi. 

Misiunea organizației este îmbunătățirea calității vieții copiilor și tinerilor bolnavi de cancer, prin oferirea unui suport psihosocial pe toată perioada spitalizării și după finalizarea tratamentului, contribuind astfel semnificativ la rata de supraviețuire a acestui grup de bolnavi. În centrul universului Asociației Little People se află pacientul. Fiecare activitate planificată, fiecare tabără organizată și fiecare proiect scris situează pe primul loc pacientul și familia acestuia!Asociația Little People este dedicată promisiunii de a nu expune un pacient sau un minor în situația de boală, durere sau într-o lumină negativă și de a nu folosi imagini ale suferinței umane cu scopul de a strânge fonduri sau pentru a câștiga bani.

Little People Romania sprijina lupta impotriva cancerului la copil

Cu o experiență de aproape 20 ani în programe de suport psihosocial, Asociația Little People Romania oferă o serie de servicii de înaltă calitate, evenimente complexe pentru tinerii supraviețuitori de cancer, profesionalism în coordonarea voluntarilor, sprijin material al secțiilor din spital, grijă și implicare constantă din partea unei echipe dedicate.

Daruieste ziua ta ~ 2020

Vine ziua ta. Este momentul în care ești în centrul atenției prietenilor, cunoscuților, familiei. Toata lumea te întreabă ce iți dorești să primești cadou, dar tu știi că ai tot ce îți

5 Donatii

Nelly si Al3x

150 RON
La multi ani, Werule!
23 Feb 2020

Anonymous

50 RON
14 Feb 2020

Anonymous

100 RON
14 Feb 2020

Andi

100 RON
Boldog szülinapot kivánok! Gratulálok hogy ezt választottad ajándėkkėnt!
12 Feb 2020

Anonymous

100 RON
12 Feb 2020