Bianca-Alexandra Ichim - Asociatia Little People Romania

Cel mai frumos cadou de ziua mea

1,060 RON Donatii stranse
100% Complete
1,000 RON Target
13 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Nimic nu e mai frumos decât să împarți bucuria cu cei care au nevoie de ajutor. Anul acesta am hotărât să îmi dăruiesc ziua de naștere unei cauze dragi mie.

Cel mai frumos dar pe care mi-l poți face este să fii alături de mine și, în loc să îmi faci un cadou, să donezi banii către acestă cauză.

Haideti sa va povestesc cum i-am intalnit pe oamenii astia frumosi si ce impact pozitiv au avut asupra vietii mele, 2014 a fost anul in care am fost pentru prima data diagnosticata cu Limfom Hodgkin, un cancer al sistemului limfatic, iar in timpul tratamentului am avut placerea sa intru in contact cu acesti oameni dragi sufletului meu, care m-au ajutat sa ma acomodez mult mai usor cu perioada de spitalizare si cu toate procedurile medicale.

Copii si adolescentii bolnavi de cancer au nevoie de ei zi de zi, prin programele lor terapeutice centrate pe fiecare pacient in parte, pentru ca acestia sa poata spuna cu incredere "Nu mi-e frica!" in fata bolii.

Împreună suntem mai buni! 

Îți mulțumesc că ești alături de mine și, dacă îți place ideea, îți poți dărui și tu ziua de naștere pe galantom.ro/daruiesteziuata


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Asociatia Little People Romania

Misiunea organizației este îmbunătățirea calității vieții copiilor și tinerilor bolnavi de cancer, prin oferirea unui suport psihosocial pe toată perioada spitalizării și după finalizarea tratamentului, contribuind astfel semnificativ la rata de supraviețuire a acestui grup de bolnavi. 

Misiunea organizației este îmbunătățirea calității vieții copiilor și tinerilor bolnavi de cancer, prin oferirea unui suport psihosocial pe toată perioada spitalizării și după finalizarea tratamentului, contribuind astfel semnificativ la rata de supraviețuire a acestui grup de bolnavi. În centrul universului Asociației Little People se află pacientul. Fiecare activitate planificată, fiecare tabără organizată și fiecare proiect scris situează pe primul loc pacientul și familia acestuia!Asociația Little People este dedicată promisiunii de a nu expune un pacient sau un minor în situația de boală, durere sau într-o lumină negativă și de a nu folosi imagini ale suferinței umane cu scopul de a strânge fonduri sau pentru a câștiga bani.

Little People Romania sprijina lupta impotriva cancerului la copil

Cu o experiență de aproape 20 ani în programe de suport psihosocial, Asociația Little People Romania oferă o serie de servicii de înaltă calitate, evenimente complexe pentru tinerii supraviețuitori de cancer, profesionalism în coordonarea voluntarilor, sprijin material al secțiilor din spital, grijă și implicare constantă din partea unei echipe dedicate.

Daruieste ziua ta ~ 2020

Vine ziua ta. Este momentul în care ești în centrul atenției prietenilor, cunoscuților, familiei. Toata lumea te întreabă ce iți dorești să primești cadou, dar tu știi că ai tot ce îți

13 Donatii

Super Eroi sunteti voi❤
27 Mar 2020

Anonymous

180 RON
Happy and blessed birthday, my sweet and dear and beautiful girl! Love you! <3
24 Mar 2020

Anonymous

75 RON
La multi ani! Multa sanatate, rabdare si recuperare rapida dupa tratamente
23 Mar 2020
23 Mar 2020
Multa sanatate!!
23 Mar 2020
18 Mar 2020

AdaDaria

150 RON
Îngerii exista❤
14 Mar 2020

Anonymous

15 RON
14 Mar 2020
14 Mar 2020

Anonymous

14 RON
14 Mar 2020
Foarte faina initiativa!
10 Mar 2020
Esti minunata! Pupici!!
06 Mar 2020

Marian- Lucian Neacsu

44 RON
06 Mar 2020