Alexandra Vestineanu - Asociatia Little People Romania

Un cadou pt mine, o recompensa emotionala pentru micii luptatori

1,850 RON Donatii stranse
100% Complete
1,200 RON Target
15 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

In momentul in care am devenit mama, am realizat ca as face absolut orice pentru ca pitica mea sa fie in permanenta fericita si sanatoasa. Si gandindu-ma prin ce trec acei parinti al caror copilas e bolnav, am realizat ca probabil as fi ingenunchiata de durere si neputinta si as vrea sa primesc putere din toate partile ( fie ca este ea emotionala sau materiala).

Astfel ca am decis anul acesta ca ziua mea de nastere sa aduca "putere" sau mai exact,  un zambet pe fata acestor mici copilasi bolnavi si a parintilor lor.


Cel mai frumos dar pe care mi-l poți face este să fii alături de mine și, în loc să îmi faci un cadou, să donezi banii către acestă cauză.

Împreună putem aduce mai multe zambete si momente de bucurie!

Îți mulțumesc că ești alături de mine și, dacă îți place ideea, îți poți dărui și tu ziua de naștere pe ziuata.galantom.ro!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Asociatia Little People Romania

Misiunea organizației este îmbunătățirea calității vieții copiilor și tinerilor bolnavi de cancer, prin oferirea unui suport psihosocial pe toată perioada spitalizării și după finalizarea tratamentului, contribuind astfel semnificativ la rata de supraviețuire a acestui grup de bolnavi. 

Misiunea organizației este îmbunătățirea calității vieții copiilor și tinerilor bolnavi de cancer, prin oferirea unui suport psihosocial pe toată perioada spitalizării și după finalizarea tratamentului, contribuind astfel semnificativ la rata de supraviețuire a acestui grup de bolnavi. În centrul universului Asociației Little People se află pacientul. Fiecare activitate planificată, fiecare tabără organizată și fiecare proiect scris situează pe primul loc pacientul și familia acestuia!Asociația Little People este dedicată promisiunii de a nu expune un pacient sau un minor în situația de boală, durere sau într-o lumină negativă și de a nu folosi imagini ale suferinței umane cu scopul de a strânge fonduri sau pentru a câștiga bani.

Little People Romania sprijina lupta impotriva cancerului la copil

Cu o experiență de aproape 20 ani în programe de suport psihosocial, Asociația Little People Romania oferă o serie de servicii de înaltă calitate, evenimente complexe pentru tinerii supraviețuitori de cancer, profesionalism în coordonarea voluntarilor, sprijin material al secțiilor din spital, grijă și implicare constantă din partea unei echipe dedicate.

Daruieste ziua ta ~ 2020

Vine ziua ta. Este momentul în care ești în centrul atenției prietenilor, cunoscuților, familiei. Toata lumea te întreabă ce iți dorești să primești cadou, dar tu știi că ai tot ce îți

15 Donatii

Echipa Galantom

300 RON
La multi ani, Alexandra si multumim pentru tot!
30 Jun 2020

Gasca De la Teu

400 RON
28 Jun 2020
La Multi Ani, Alex! Frumoasa initiativa si usor de accesat. Pupici!
26 Jun 2020
La mulți ani! ^_^
26 Jun 2020
Laaa muuulti aaani! Te pup cu drag! <3
25 Jun 2020
100 RON
La muuuulți ani frumooooși și sănătoși! :D
25 Jun 2020

Andrei

50 RON
La multi ani, om bun!
24 Jun 2020
22 Jun 2020
Sunt tare mandra de tine!!! Te iubesc si nu-mi puteam dori o surioara mai sufletista, iubitoare si frumoasa decat tine!
22 Jun 2020

Te pupă D'Artagnan

50 RON
La cât mai mulți ani cu feedback-uri enervant de pertinente!
18 Jun 2020

Anonymous

100 RON
Donez acesti bani pentru acești minunați copii care merita să trăiască,și să se bucure de viață!
16 Jun 2020

Anonymous

150 RON
16 Jun 2020
sa-ti fie bine si frumos si cum vrei tu!
16 Jun 2020
15 Jun 2020

Cristina Schitco

75 RON
La multi ani, Vestiii <3 Sa ramai mereu solara, buna si plina de viata!
15 Jun 2020