Alin Butnariu - Asociatia Little People Romania

Kilometri în viteză pentru copiii bolnavi de cancer

520 RON Donations raised
43.333333333333% Complete
1,200 RON Target
6 Donations
I want to donate!

 

La raliu, totul se întâmplă la mare viteză. În schimb, pentru un copil care primește diagnosticul de cancer, totul se oprește în loc. Pentru câteva luni, poate chiar ani, tot ce înseamnă copilărie, joacă, școală, prietenii de acasă este înlocuit de zile de spitalizare, tratamente, perfuzii, doctori, asistente, colegii de salon.

M-a inspirat curajul acestor copii și pentru ei am decis să mă implic. Mi-am propus să strâng un euro pentru fiecare kilometru de cursă parcurs în următoarea etapă a Campionatului de Raliuri, echivalentul a 1200 lei. Te invit să fii alături de mine în această aventură și prin donația ta să contribui la proiectele pe care Asociația Little People România le realizează în beneficiul copiilor bolnavi de cancer din România.


Read the story below or recommend this campaign to your friends.

in benefit of

Asociatia Little People Romania

Misiunea organizației este îmbunătățirea calității vieții copiilor și tinerilor bolnavi de cancer, prin oferirea unui suport psihosocial pe toată perioada spitalizării și după finalizarea tratamentului, contribuind astfel semnificativ la rata de supraviețuire a acestui grup de bolnavi. 

Misiunea organizației este îmbunătățirea calității vieții copiilor și tinerilor bolnavi de cancer, prin oferirea unui suport psihosocial pe toată perioada spitalizării și după finalizarea tratamentului, contribuind astfel semnificativ la rata de supraviețuire a acestui grup de bolnavi. În centrul universului Asociației Little People se află pacientul. Fiecare activitate planificată, fiecare tabără organizată și fiecare proiect scris situează pe primul loc pacientul și familia acestuia!Asociația Little People este dedicată promisiunii de a nu expune un pacient sau un minor în situația de boală, durere sau într-o lumină negativă și de a nu folosi imagini ale suferinței umane cu scopul de a strânge fonduri sau pentru a câștiga bani.

Little People Romania sprijina lupta impotriva cancerului la copil

Cu o experiență de aproape 20 ani în programe de suport psihosocial, Asociația Little People Romania oferă o serie de servicii de înaltă calitate, evenimente complexe pentru tinerii supraviețuitori de cancer, profesionalism în coordonarea voluntarilor, sprijin material al secțiilor din spital, grijă și implicare constantă din partea unei echipe dedicate.

Raliul Brasovului ~ 2020

În premieră pentru istoria raliurilor din România, cea de-a doua etapă a CNR Betano se va desfășura n două orașe, două regiuni diferite. Raliul va debuta la Brașov și va avea în program bi

6 Donations

Cristina Lazar

100 RON
09 Jul 2020
08 Jul 2020
08 Jul 2020
08 Jul 2020
Mult spor Aline!!!
08 Jul 2020

Valentin Butnariu

100 RON
03 Jul 2020