Anca Potirca - Asociatia Little People Romania

Strangem zambete - Cadoul meu pentru ei!

100 RON Donatii stranse
2.7777777777778% Complete
3,600 RON Target
1 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Dragi prieteni,

Multi dintre noi suntem direct sau indirect implicati in aceasta lupta, prin prisma muncii pe care o depunem zi de zi sau chiar in cazuri mai putin fericite... cand cei dragi noua sunt direct afectati.

Anul acesta am hotărât să îmi dăruiesc ziua de naștere unei cauze care are nevoie de munca fara oprire si neaparat de gasirea unui tratament. Sunt familii atat puternice, dar care au nevoie de tot ajutorul nostru ca sa poata razbi si sa treaca peste asa o incercare, ca apoi sa isi vada copilul sanatos, fericit si alergand fara oprelisti.

Nimic nu e mai frumos decât să împarți bucuria cu cei care au nevoie de ajutor. 
Cel mai frumos dar pe care mi-l poți face este să fii alături de mine și, în loc să îmi faci un cadou, să donezi banii către acestă cauză.

Împreună suntem mai buni!

Îți mulțumesc că ești alături de mine și, dacă îți place ideea, îți poți dărui și tu ziua de naștere pe ziuata.galantom.ro!

Va multumesc ca ma ajutati sa imi ating telul stabilit,

Anca


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Asociatia Little People Romania

Misiunea organizației este îmbunătățirea calității vieții copiilor și tinerilor bolnavi de cancer, prin oferirea unui suport psihosocial pe toată perioada spitalizării și după finalizarea tratamentului, contribuind astfel semnificativ la rata de supraviețuire a acestui grup de bolnavi. 

Misiunea organizației este îmbunătățirea calității vieții copiilor și tinerilor bolnavi de cancer, prin oferirea unui suport psihosocial pe toată perioada spitalizării și după finalizarea tratamentului, contribuind astfel semnificativ la rata de supraviețuire a acestui grup de bolnavi. În centrul universului Asociației Little People se află pacientul. Fiecare activitate planificată, fiecare tabără organizată și fiecare proiect scris situează pe primul loc pacientul și familia acestuia!Asociația Little People este dedicată promisiunii de a nu expune un pacient sau un minor în situația de boală, durere sau într-o lumină negativă și de a nu folosi imagini ale suferinței umane cu scopul de a strânge fonduri sau pentru a câștiga bani.

Little People Romania sprijina lupta impotriva cancerului la copil

Cu o experiență de aproape 20 ani în programe de suport psihosocial, Asociația Little People Romania oferă o serie de servicii de înaltă calitate, evenimente complexe pentru tinerii supraviețuitori de cancer, profesionalism în coordonarea voluntarilor, sprijin material al secțiilor din spital, grijă și implicare constantă din partea unei echipe dedicate.

Daruieste ziua ta ~ 2020

Vine ziua ta. Este momentul în care ești în centrul atenției prietenilor, cunoscuților, familiei. Toata lumea te întreabă ce iți dorești să primești cadou, dar tu știi că ai tot ce îți

1 Donatii

LLMMB

100 RON
La mulți ani, Anca! :)
03 Oct 2020