Manuela Silțer - Asociatia Little People Romania

Cel mai frumos cadou de ziua mea

793 RON Donations raised
79.3% Complete
1,000 RON Target
8 Donations
I want to donate!

 

Nimic nu e mai frumos decât să împarți bucuria cu cei care au nevoie de ajutor. Anul acesta am hotărât să îmi dăruiesc ziua de naștere unei cauze dragi mie.

Cel mai frumos dar pe care mi-l poți face este să fii alături de mine și, în loc să îmi faci un cadou, să donezi banii către acestă cauză.

Astăzi vreau să-mi dedic ziua de naștere eroului meu Paul Catana.În fața morții rămâi fără cuvinte. A plecat dintre noi mult prea devreme, după o lungă și necruțătoare luptă,însă a lăsat în urmă o lecție de viață, un exemplu de curaj, putere și determinarea pentru care nu îl vom uita niciodată. Am învățat de la Paul Catana ce înseamnă bucuria de a trăi, nebunia de a visa și curajul de a merge mai deoparte. Va rămâne un model pentru noi toți pentru puterea sa de a zâmbi ? în ciuda problemelor, de a trăi fiecare clipă, de a schimba vieți și de a lupta pentru idealurile în care credea. El nu a lăsat niciodată greutățile să îl doboare și să îi răpească bucuria de a fi și nu a încetat să ne arate că viața este frumoasă și merită trăită! Paul Catana m-a învățat că poți să râzi până în ultima clipă, că te poți bucura de viață și poți face fapte bune indiferent de propriile suferințe, și-a iubit viața la nebunie. Uneori și îngerii au nevoie de oamnei păzitori, știu că ne zâmbești de-acolo de sus, ne simți vibrațiile și emoțiile și ți-ai dori enorm să ducem mai departe idealurile. Pentru zâmbetul tău optimist și pentru lecția de viață pe care ne-ai dat-o tuturor!!! 
Împreună suntem mai buni!

Îți mulțumesc că ești alături de mine și, dacă îți place ideea, îți poți dărui și tu ziua de naștere pe ziuata.galantom.ro!


Read the story below or recommend this campaign to your friends.

in benefit of

Asociatia Little People Romania

Misiunea organizației este îmbunătățirea calității vieții copiilor și tinerilor bolnavi de cancer, prin oferirea unui suport psihosocial pe toată perioada spitalizării și după finalizarea tratamentului, contribuind astfel semnificativ la rata de supraviețuire a acestui grup de bolnavi. 

Misiunea organizației este îmbunătățirea calității vieții copiilor și tinerilor bolnavi de cancer, prin oferirea unui suport psihosocial pe toată perioada spitalizării și după finalizarea tratamentului, contribuind astfel semnificativ la rata de supraviețuire a acestui grup de bolnavi. În centrul universului Asociației Little People se află pacientul. Fiecare activitate planificată, fiecare tabără organizată și fiecare proiect scris situează pe primul loc pacientul și familia acestuia!Asociația Little People este dedicată promisiunii de a nu expune un pacient sau un minor în situația de boală, durere sau într-o lumină negativă și de a nu folosi imagini ale suferinței umane cu scopul de a strânge fonduri sau pentru a câștiga bani.

Little People Romania sprijina lupta impotriva cancerului la copil

Cu o experiență de aproape 20 ani în programe de suport psihosocial, Asociația Little People Romania oferă o serie de servicii de înaltă calitate, evenimente complexe pentru tinerii supraviețuitori de cancer, profesionalism în coordonarea voluntarilor, sprijin material al secțiilor din spital, grijă și implicare constantă din partea unei echipe dedicate.

Daruieste ziua ta ~ 2021

Vine ziua ta. Este momentul în care ești în centrul atenției prietenilor, cunoscuților, familiei. Toata lumea te întreabă ce iți dorești să primești cadou, dar tu știi că ai tot ce îți

8 Donations

Anonymous

100 RON
12 May 2021

Anonymous

100 RON
08 Apr 2021

Anonymous

100 RON
18 Mar 2021

Anonymous

100 RON
05 Mar 2021

Anonymous

63 RON
21 Feb 2021
La multi ani Ema !
15 Feb 2021

Anonymous

250 RON
14 Feb 2021

Iulian Paul Silter

50 RON
Dragii mei ... Vă invit să faceți și voi o donație pentru aceasta asociația care ajuta multi oameni
14 Feb 2021