Happy Little People

 

Anita Badea Asociatia Little People Romania

100% Complete
1,250 RON
Sumă strânsă
500 RON
Target
10
Donații
Vreau să fac o donaţie!

Nimic nu e mai frumos decât să împarți bucuria cu cei care au nevoie de ajutor.

Anul acesta am hotărât să îmi dăruiesc ziua unei cauze dragi mie.

Cel mai frumos dar pe care mi-l poți face este să fii alături de mine și de asociația Little People.

 


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Misiunea organizației este îmbunătățirea calității vieții copiilor și tinerilor bolnavi de cancer, prin oferirea unui suport psihosocial pe toată perioada spitalizării și după finalizarea tratamentului, contribuind astfel semnificativ la rata de supraviețuire a acestui grup de bolnavi. 

Misiunea organizației este îmbunătățirea calității vieții copiilor și tinerilor bolnavi de cancer, prin oferirea unui suport psihosocial pe toată perioada spitalizării și după finalizarea tratamentului, contribuind astfel semnificativ la rata de supraviețuire a acestui grup de bolnavi. În centrul universului Asociației Little People se află pacientul. Fiecare activitate planificată, fiecare tabără organizată și fiecare proiect scris situează pe primul loc pacientul și familia acestuia!Asociația Little People este dedicată promisiunii de a nu expune un pacient sau un minor în situația de boală, durere sau într-o lumină negativă și de a nu folosi imagini ale suferinței umane cu scopul de a strânge fonduri sau pentru a câștiga bani.

Cu o experiență de aproape 20 ani în programe de suport psihosocial, Asociația Little People Romania oferă o serie de servicii de înaltă calitate, evenimente complexe pentru tinerii supraviețuitori de cancer, profesionalism în coordonarea voluntarilor, sprijin material al secțiilor din spital, grijă și implicare constantă din partea unei echipe dedicate.

Vine ziua ta. Este momentul în care ești în centrul atenției prietenilor, cunoscuților, familiei. Toata lumea te întreabă ce iți dorești să primești cadou, dar tu știi că ai tot ce îți trebuie și că nu îți dorești decât să fii aproape de cei dragi și să împarți cu ei bucuria și voia bună. Și, când se întâmplă așa, îți dai seama că acesta este, poate, cel mai fr

 

10 Donații

The Flipsters

600 RON
La multi ani minunati, Anita noastra! :) <3
27 Nov 2022
La multi ani si la cat mai multe acte caritabile care sa iti aduca fericirea aia spirituala blanao ✨️ as fi donat mai mult, dar e final de luna si nu mai am niciun ban
25 Nov 2022

Anonymous

30 RON
Anita, suflet frumos, îți doresc ca blândețea ta să fie văzută de cât mai mulți! Iar anii să-ți fie plini de energie și entuziasm că știi și poți da mai departe iubirea pe care o porți în tine! I SEE AND APRECIATE YOU!
24 Nov 2022
❤️
19 Nov 2022

Anonymous

50 RON
C 🌻 is proud of you from up there! And so am I. Love you 🤍
18 Nov 2022

Anonymous

150 RON
17 Nov 2022

Anita

30 RON
Datorita Anitei!
09 Nov 2022

Anonymous

150 RON
O donație și un La mulți ani anticipat!
08 Nov 2022
08 Nov 2022

Anonymous

100 RON
La multi ani cu liniste si bucurie interioara! Iti doresc sa iti gasesti echilibrul si energia de a fi blanda cu tine si incredere in procesul de schimbare! Te imbratisez si te iubesc!
03 Nov 2022
Anita Badea : Asociatia Little People Romania
Happy Little People