Adrian Voicu - Asociatia Little People Romania

Primavera Trail Race pentru Little People

650 RON Donatii stranse
100% Complete
300 RON Target
10 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Fiecare zi in care pot alerga este un dar. De acest dar doresc sa ma folosesc alergand la maratonul Primavera Trail Race. Cu gandul la cei care si-ar dori, dar nu pot alerga, dar si la cei care ii ajuta pe copiii aflati in lupta cu cancerul.  

Voluntarii de la Little People Romania sunt  zilnic alături de copiii și adolescenții internați în secțiile de oncopediatrie, ajutându-i să înteleagă și să facă față experienței prin care trec.   

Donand, dar si facand cunoscut mesajul lor, un mesaj al supravietuirii, suntem solidari cu cei au de infruntat aceasta boala. 

 


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Asociatia Little People Romania

Misiunea organizației este îmbunătățirea calității vieții copiilor și tinerilor bolnavi de cancer, prin oferirea unui suport psihosocial pe toată perioada spitalizării și după finalizarea tratamentului, contribuind astfel semnificativ la rata de supraviețuire a acestui grup de bolnavi. 

Misiunea organizației este îmbunătățirea calității vieții copiilor și tinerilor bolnavi de cancer, prin oferirea unui suport psihosocial pe toată perioada spitalizării și după finalizarea tratamentului, contribuind astfel semnificativ la rata de supraviețuire a acestui grup de bolnavi. În centrul universului Asociației Little People se află pacientul. Fiecare activitate planificată, fiecare tabără organizată și fiecare proiect scris situează pe primul loc pacientul și familia acestuia!Asociația Little People este dedicată promisiunii de a nu expune un pacient sau un minor în situația de boală, durere sau într-o lumină negativă și de a nu folosi imagini ale suferinței umane cu scopul de a strânge fonduri sau pentru a câștiga bani.

Little People Romania sprijina lupta impotriva cancerului la copil

Cu o experiență de aproape 20 ani în programe de suport psihosocial, Asociația Little People Romania oferă o serie de servicii de înaltă calitate, evenimente complexe pentru tinerii supraviețuitori de cancer, profesionalism în coordonarea voluntarilor, sprijin material al secțiilor din spital, grijă și implicare constantă din partea unei echipe dedicate.

Primavera Trail Race ~ 2017

Primavera Trail Race este un concurs de alergare montana organizata de ACS Xterra Sport Bihor. Data concursului: 18.03.2017 Participantii in functie de gradul lor de pregatire pot alege din 2 trase

10 Donatii

Anonymous

50 RON
15 Mar 2017

Anonymous

175 RON
Pentru marii oameni mici. Da.
12 Mar 2017

Anonymous

50 RON
succes !
09 Mar 2017
Go Adrian, Catalonia e cu tine ! Forza !
09 Mar 2017
Respect Little People! Go, Adi.
08 Mar 2017

Anonymous

50 RON
So you can keep me, inside your pocket of Your ripped jeans, holding me closer 'till our eyes meet You won't ever be alone Wait for me to come home. You da best! :*:*:*:*:*:*
08 Mar 2017

Anonymous

50 RON
08 Mar 2017
08 Mar 2017

Anonymous

45 RON
08 Mar 2017

Anonymous

50 RON
Succes!
08 Mar 2017