Cel mai frumos cadou de ziua mea! :)

 

Orsolya Lorincz Asociatia Little People Romania

66% Complete
330 RON
Sumă strânsă
500 RON
Target
3
Donații
Vreau să fac o donaţie!

Anul acesta am hotărât să îmi dăruiesc ziua de naștere unei cauze dragi mie.

Donatiile vor merge la Asociatia Little People, care ajuta copiii bolnavi de cancer in mai multe orase si spitale decat orice alt ONG din Romania si Republica Moldova. 2000 de copiii bolnavi de cancer anual invata sa spuna Nu Mi-e Frica! in fata bolii.

Am fost voluntara la aceasta organizatie in cadrul proiectului RITTO, si am participat la multe evenimente organizate de ei precum The Great Charity Quiz Night si Charity Poker Tournament.

Am ajuns sa cunosc persoane care isi dedica o mare parte din timpul lor, pentru a ajuta acesti copii si mi-ar placea sa-i ajut si eu cu ocazia zilei mele de nastere.

Cel mai frumos dar pe care mi-l poți face este să fii alături de mine și, în loc să îmi faci un cadou, să donezi banii către acestă cauză.

Iti multumesc ca ma ajuti sa fac asta!

Dacă îți place ideea, îți poți dărui și tu ziua de naștere pe galantom.ro/daruiesteziuata


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Misiunea organizației este îmbunătățirea calității vieții copiilor și tinerilor bolnavi de cancer, prin oferirea unui suport psihosocial pe toată perioada spitalizării și după finalizarea tratamentului, contribuind astfel semnificativ la rata de supraviețuire a acestui grup de bolnavi. 

Misiunea organizației este îmbunătățirea calității vieții copiilor și tinerilor bolnavi de cancer, prin oferirea unui suport psihosocial pe toată perioada spitalizării și după finalizarea tratamentului, contribuind astfel semnificativ la rata de supraviețuire a acestui grup de bolnavi. În centrul universului Asociației Little People se află pacientul. Fiecare activitate planificată, fiecare tabără organizată și fiecare proiect scris situează pe primul loc pacientul și familia acestuia!Asociația Little People este dedicată promisiunii de a nu expune un pacient sau un minor în situația de boală, durere sau într-o lumină negativă și de a nu folosi imagini ale suferinței umane cu scopul de a strânge fonduri sau pentru a câștiga bani.

Cu o experiență de aproape 20 ani în programe de suport psihosocial, Asociația Little People Romania oferă o serie de servicii de înaltă calitate, evenimente complexe pentru tinerii supraviețuitori de cancer, profesionalism în coordonarea voluntarilor, sprijin material al secțiilor din spital, grijă și implicare constantă din partea unei echipe dedicate.

Vine ziua ta. Este momentul în care ești în centrul atenției prietenilor, cunoscuților, familiei. Toata lumea te întreabă ce iți dorești să primești cadou, dar tu știi că ai tot ce îți trebuie și că nu îți dorești decât să fii aproape de cei dragi și să împarți cu ei bucuria și voia bună. Și, când se întâmplă așa, iti dai seama că acesta este, poate, cel mai fru

 

3 Donații

Anonymous

180 RON
21 Sep 2017
15 Sep 2017

Anonymous

100 RON
:) happy b-day. T.
15 Sep 2017
Orsolya Lorincz : Asociatia Little People Romania
Cel mai frumos cadou de ziua mea! :)