Alergam pentru Little People

 

TriBeach pentru Little People Asociatia Little People Romania

78.75% Complete
1,575 RON
Sumă strânsă
2,000 RON
Target
14
Donații
Vreau să fac o donaţie!

Nu suntem alergatori de profesie, dar ne place miscarea si ne-am propus ca pe 15 Octombrie, la Maratonul International Bucuresti 2017 sa ne adunam fortele si sa alergam pentru Asociatia Little People Romania, asociatie ce derulează programe în beneficiul copiilor și adolescenților afectați de cancer. 

Fii alaturi de noi, dar mai ales de ei, cu o donatie care va ajuta mult acesti copii.

Echipa TriBeach 1:  Daniel Rat, Romeo Dontu, Gabriel Mitache, Alina Hristov   

Echipa TriBeach 2:  Cristi Dinu, Razvan Damian, Gabi Iordache, Laura Damian

“If you think you are too small to make a difference, try sleeping with a mosquito.” (Dalai Lama)

Vom alerga în două echipe de ştafetă şi vom ajunge la linia de finish pentru toţi copiii aflaţi încă în suferinţă, medicii şi voluntarii care se dedică acestor luptători.

Asociația Little People România® derulează programe în beneficiul copiilor și adolescenților afectați de cancer, avand cea mai mare rază de acoperire a pacienților în Romania, 95% dintre pacienti beneficiind de programele de suport în 8 centre onco-pediatrice din București, Cluj-Napoca, Timișoara, Iași și Tg. Mureș. Asociatia a dezvoltat un program complex de suport psihosocial, bazat pe diverse forme de terapii: terapie prin artă cu instrumente medicale, terapie prin joacă, terapie prin artă, dramaterapie, etc. oferind suport constant de la prima internare și până la integrarea lor reușită în societate odată cu finalizarea tratamentului. În anul 2006, Asociatia Little People a înființat Comunitatea Națională a Tinerilor Români Supraviețuitori de Cancer®, clubul adolescenților români care au învins cancerul, care azi numără peste 400 de membri, din dorința de a oferi o voce puternică tinerilor care au terminat tratamentul oncologic.   


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Misiunea organizației este îmbunătățirea calității vieții copiilor și tinerilor bolnavi de cancer, prin oferirea unui suport psihosocial pe toată perioada spitalizării și după finalizarea tratamentului, contribuind astfel semnificativ la rata de supraviețuire a acestui grup de bolnavi. 

Misiunea organizației este îmbunătățirea calității vieții copiilor și tinerilor bolnavi de cancer, prin oferirea unui suport psihosocial pe toată perioada spitalizării și după finalizarea tratamentului, contribuind astfel semnificativ la rata de supraviețuire a acestui grup de bolnavi. În centrul universului Asociației Little People se află pacientul. Fiecare activitate planificată, fiecare tabără organizată și fiecare proiect scris situează pe primul loc pacientul și familia acestuia!Asociația Little People este dedicată promisiunii de a nu expune un pacient sau un minor în situația de boală, durere sau într-o lumină negativă și de a nu folosi imagini ale suferinței umane cu scopul de a strânge fonduri sau pentru a câștiga bani.

Cu o experiență de aproape 20 ani în programe de suport psihosocial, Asociația Little People Romania oferă o serie de servicii de înaltă calitate, evenimente complexe pentru tinerii supraviețuitori de cancer, profesionalism în coordonarea voluntarilor, sprijin material al secțiilor din spital, grijă și implicare constantă din partea unei echipe dedicate.

Raiffeisen Bank Bucharest International Marathon este organizat de Asociația Bucharest Running Club în parteneriat cu Federația Română de Atletism și Primaria Municipiului București.  Este cel mai mare eveniment de alergare din România, aflat la a 10-a ediție, iar anul acesta va fi pe 14-15 Octombrie, cu startul în Piața Constituției din București.  Probele de concurs sunt: - Cu

 

14 Donații

Baftaaaaa multa!
15 Oct 2017
100 RON
Felicitari pentru initiativa si mult succes!
15 Oct 2017
Sunt alaturi de voi!
14 Oct 2017
Succes!
13 Oct 2017
Succes
10 Oct 2017
30 Sep 2017

Raluca Iuliana Baetu

30 RON
29 Sep 2017
29 Sep 2017

Adi S

400 RON
Alergare plăcută și repede!
28 Sep 2017

Daniela Hristov

30 RON
Sănătate
28 Sep 2017

Joco aka Burta

150 RON
Rock it Tribeach
28 Sep 2017
150 RON
Va multumim!
28 Sep 2017
Sanatate multa !
28 Sep 2017

Carmen Bunaciu

100 RON
Mult succes, sa aveti o cursa usoara si sa adunati donatii numeroase <3
28 Sep 2017
TriBeach pentru Little People : Asociatia Little People Romania
Alergam pentru Little People